Rica ederim. Aslında her 40 yaş üstü erkeğin gençlik rüyası bir araçtır R21. Birçoğumuz hanımlardan izin alabilsek hemen bir tane alabileceğimiz bir araçtır ama....malum...İlk önce verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim Tolga bey. Araç sahibi ile görüştüm lpg yi yeni taktırmış daha öncesinde lpg yokmuş. bende bu aracı zevkine binmek için alacağım. çok km yapmayacağım. o yüzdem lpg yi söktürmeyi düşünüyorum. tek korkum daha öncede uno aracımda yaşamıştım yedek parça konusunda sorun yaşamam yoksa zevkle binilecek bir araç.
LPG sistemi bu araçta sorun yaratmakta evet ve genelde sıralı sistemin 1. nesli olan, sadece geçişi otomatik olan, lpg sevkiyatının karbüratörlülerdeki gibi bir boğaz üzerinden verildiği bir sistemdir. Aslında makul bir yakıt tüketimi vardır aracın. Yedek parça konusunda yeni parça bulmanız biraz zahmetli olacaktır. uğraş için zamanınız ve parça bulunması konusunda sabrınız varsa....çok keyifli ve güvenli bir araçtır. R 21lerde gösterge paneline bakarken aldığınız hazzı....birçok araçta alamazsınız mesela.