Renault 21 reno Concorde / 1994 / 2.0 / Enjeksiyon / Çorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba efendim,slm renault 21 concorde 1996 model 2000 motor 70000 kmde makamdan cikma calismayan hic bi aksami yoktur arac 80 km hizla gider ken yere yapisiyo susmansiyonlari hic bir aracda yok icinde müzik tesisati var benide listeye eklerseniz sevinirim
Aleyküm selam yakın zamanda babama Renault concorde 2.0 lt motor alacaktık babam vazgeçti [emoji3525]Renault manager 2000 motor 94 model ismim onur selamun aleykum
Aleyküm selam yakın zamanda babama Renault concorde 2.0 lt motor alacaktık babam vazgeçti [emoji3525]
Tecrübeleriniz aracını + ve - lerini anlatacağın konu açarsan sevinirim yakıt konfor parça durumu nedir
İnşallah zamanla hepsi olur tavsiyem zamana yayıp aracında keyfini çıkarmanyakıt bilmiyorum ilk defa aldım ve aldığım kişiye sordum tüpte 40 kuruş dedi.. aracım concorde değil manager 2000 ama araştırmama göre concorde kasa diyorlar fakat benimkinde spoiler yok.. yol bilgisayarı falanda yok..merkezi kilit çocuk kilidi 4 cam otomatik, lakin aldığım aracı hor kullandılar ön takım yapılması gerek camlar kapılar işlemden geçmesi gerek,motor şanzıman yağ kaçakları sonra kaportaya girmesi gerek en son olarak boya atıp bitirmek istiyorum hiç sevmiyorum bozuk araba kullanmak malum asgariye çalışıyorum bir şekilde adam etmek istiyorum arabamı.. inşaAllah
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve büyük bir R21 Concorde hayranıyım. Geçenlerde hepimizin bildiği ikinci el araç sitesinde bir ilana rastladım. 92 model 119000 km de herşeyi ile orjinal bir araç. Daha önceden bir senatörün makam arabası imiş. Sizce R21 alınırmı yoksa hiç bulaşmayayım mı? Şimdiden teşekkürler.