R19 Yakıt Değerleri , Kim Ne Yakıyor ?

En son 2060 km 320 tl gaz yaktım. Şehirlerarası daha fazla olarak (1600 km) karışık değer. 15.5 kuruş.

Mobil 3000 5w-40 tam sentetik yağ
Bosch Lpg bujisi
Bosch yağ filtresi ve hava filtresi kombinasyonunu kullanıyorum. Klimayı hiç açmadım, cam açıktı.
Araç K7m 702 çok noktadan enjeksiyonlu. Atiker sıralı sistem kullanılmaktadır. Saygılar forum ahalisine.

En son 2060 km 320 tl gaz yaktım. Şehirlerarası daha fazla olarak (1600 km) karışık değer. 15.5 kuruş.

Mobil 3000 5w-40 tam sentetik yağ
Bosch Lpg bujisi
Bosch yağ filtresi ve hava filtresi kombinasyonunu kullanıyorum. Klimayı hiç açmadım, cam açıktı.
Araç K7m 702 çok noktadan enjeksiyonlu. Atiker sıralı sistem kullanılmaktadır. Saygılar forum ahalisine.

Maşallah nazar değmesin :-)

K7m rne 98 kmde 20 kuruştan aşağıya düşmüyor

iyi günler yeni aldığım 98 model 1.6 rne aracıma aldığım gün 50 tl gaz altım yaklasık 20 lt olarak 54 km sonra fulleyeyim dedim 33 lt lpg tankım ve yaklasık olarak 25 lt gaz aldı yani 54 km de yaktıgım gazın haddi hesabı yok hesabımın dogruluguna güvenmiyorum fakat bu gerçek olabilir mi

Dün ben 57,50 TL ile 240 Km yol yapmışım.
24 kuruş km de. k7m motor tipi megane-1

iyi günler yeni aldığım 98 model 1.6 rne aracıma aldığım gün 50 tl gaz altım yaklasık 20 lt olarak 54 km sonra fulleyeyim dedim 33 lt lpg tankım ve yaklasık olarak 25 lt gaz aldı yani 54 km de yaktıgım gazın haddi hesabı yok hesabımın dogruluguna güvenmiyorum fakat bu gerçek olabilir mi
Gerçek olma ihtimali var buda bi problem olduğuna işaret eder.Siz depoyu fulleyin km yi sıfırlayın 100km yol yapın sonra aynı pompadan fulleyin bakalım kaç lt alıcak.

cevap için sağolun ilk arabam çok tecrübesizim fulledim aracı 30 km oldu 100 km de bida gidicem korktum acıkcası o kadar çok yakınca

K7M motor 99 alize rne. Sıkıştırmadıkça 1 depo ile (38-39 litre arası alıyor tam boş iken) 400 ün altına düşmüyor. Bir kere 450 km yol yapmıştım.

valla benim europa 19 1.4i tek nokta enjeksyon ne yakıyo hiç anlamam, gazda daha fazla yakıyo gibi geldi ayar falan yaptır dediler 33 lt lpg tankeri
şuan benzinde kullanıyom daha uygun geldi bana :)

Geri