R19 Yakıt Değerleri , Kim Ne Yakıyor ?

Arkadaş lar 2001 reno19 rne gaz 2.86 370 kuruș yakiyor tum bakımları yapılı

1.6 yazmayı unuttum

1.6 rte alize 256kmde 48tl lik gaz yaktı konya akşehir arası yakıt değeridir.şehir dışı.

2000 model 3 kişi klima çalıştırmadım.90/95 km hız ile.

2000 model
1,4 rna karbüratörlü sedan lpg 4 tl.Araç şehir içi 60 kr yakıyor

1.4 RNA lpg li aracım var gaz litre fiyatı 3,39 sakin kullanım (80-90) 25 kuruş agresif kulkanımda (120-150) 30 kuruş yakıyor şehir içide pek değişmiyor 30 kuruşun üzerini pek görmedim .

R19 1.4 karburatörlü aracım var, LPGli. Araç 100kmde (uzun yol) 10 litreden fazla yakıyor. Bakımdan geçirdim, hava yağ benzin filtreleri değiştim, yağını castrol 10w40 yeniledim, bişi değişmedi. Avans ayarı yaptırsam faydası olur mu? Bir de araç soğuk çalışmada zorlanıyor, kışın 4 veya 5. marşta çalışıyor, yazın sıkıntı yok. Tavsiyesi olan var mı?

Son düzenleme:
ateşleme tertibatını değiştirin (buji, buji kablosu). subap ayarı yaptırın (emme 15 egzoz 20). arabanız zaten elektronik ateşleme. yazdığım şeyleri yaptırdıktan sonra yakıt düşer. bide gaza çok basmayın ki az yaksın. 3000 devri geçmeyin.
R19 1.4 karburatörlü aracım var, LPGli. Araç 100kmde (uzun yol) 10 litreden fazla yakıyor. Bakımdan geçirdim, hava yağ benzin filtreleri değiştim, yağını castrol 10w40 yeniledim, bişi değişmedi. Avans ayarı yaptırsam faydası olur mu? Bir de araç soğuk çalışmada zorlanıyor, kışın 4 veya 5. marşta çalışıyor, yazın sıkıntı yok. Tavsiyesi olan var mı?

3 ay önce Bujileri hatta distribütör kapağı ve tevzi makarasını değiştirdim, kablolar sağlam olduğu için elektrik ustam değiştirtmedi. Bir de 32L LPG tankımın 20Lden fazla LPG aldığını görmedim, Tankın hava yapması gibi bir durum olabilir mi?

Geri