Yakıtıyla bu aralar başımız belada çok yakıyor valla 100 Km'de 11 Litre filan yakıyor, bir depoyla 450-500 Kilometre yapıyoruz maksimum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracım Renault 19 Europa, 2000 model, 1.6i, RNE, benzinli(lpg yok). Bir hafta önce bayram tatiline giderken depoyu pompanın otomatik attığı yere kadar doldurdum. 182 km yol yaptım. Yolculuk sonunda depoyu pompanın otomatik attığı yere kadar tekrar doldurdum. 46,41 TL'lik benzin aldı. 46,41 TL / 182 km = 0,26 TL. Yani aracım benzinde km'de 260 kuruş yaktı. Ama 100 km/h 'i geçmedim.
Hocam ucuza benzini kim bulmuş ki ben bulayım. Benzini 4,51 TL'den 10,290 litre aldım.Benzini baya ucuza bulmuşsun anlaşılan üstad. Miktar olarak ne aldın?
Hocam ucuza benzini kim bulmuş ki ben bulayım. Benzini 4,51 TL'den 10,290 litre aldım.
Hocam depoyu doldururken pompanın otomatik attığı nokta tüm istasyonlarda aynı ise ölçüm yöntemim doğru demektir ve bu hesaba göre 100 km'de 5,7 litre benzin tüketmiş oluyorum.Üstad aracın kataloğunda yazıp da bizim hiç göremediğimiz o 5.9L/100km 90km/h var ya sen onu bile aşmışsın üstad. Maşallah diyim dilimi ısırayım. Renault mühendislerinin yaptıkları otomobilden yeniden feyiz alması lazım!
Hocam depoyu doldururken pompanın otomatik attığı nokta tüm istasyonlarda aynı ise ölçüm yöntemim doğru demektir ve bu hesaba göre 100 km'de 5,7 litre benzin tüketmiş oluyorum.