R-nav'dan telefon konusmasi

Abi bnde 4s kullaniyorum. Sende telden konusmayi secsende sonradan nava gecis yapmio mu?

Araç da r-nav kapalı ise telefondan konuşabiliyorsunuz, ama r-navı açtığınızda otomatik araç sistemine dönüyor..

Bende araç telefonunu kullanıyorum biraz sıkıntılar oluyor ama sesin net gelmesi yanınızda gibi konuşmayı ben Mercedeste de bulamamıştım.

Ben de araç seyir halindeyken telefonla konuştuğumda, karşı tarafdan herkes "abi trende misin, camdan sarktın öyle mi konuşuyorsun, o nasıl rüzgar sesi" falan diyor :)

eko mod acıkken konuşmalar bozuk geliyor diğer türlü hiç bir sıkıntı yaşamadım ben

Karşı taraf sesin derinden geldiğini söylüyor bana. Bence de eco ile alakalı değildir.

mikrofonun hemen arkasında motor var ve eko modda motor daha görültülü çalışıyor deneyin göreceksiniz karşı tarafa sorun her iki modda ses te değişiklik varmı ben yaşadım oradan biliyorum aykut bey

mikrofonun hemen arkasında motor var ve eko modda motor daha görültülü çalışıyor deneyin göreceksiniz karşı tarafa sorun her iki modda ses te değişiklik varmı ben yaşadım oradan biliyorum aykut bey

Teşekkkürler açıklamanız için, deneyeceğim bunu, sonuçlarını sizlerle paylaşırım..

İlk 2 depomda ECO modda kullandım pek bir katkısını göremedim. Eco mod pek önemli değilmiş benim için.

İlk 2 depomda ECO modda kullandım pek bir katkısını göremedim. Eco mod pek önemli değilmiş benim için.

eko mod şekir için de100 uzun yolda 150 200 fark ediyor ama eko modda arabayı zorladıgın zaman daha fazla benzin kullanıyor bence işe yarıyor :D

Geri