R-Nav saat ayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan catkara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende touch modeli var saar bir saat geri ayarlarında düzeltecek bir uygulama düzeltme maalesef yok bu şekilde kullanıyorum

Cihazlarda zaman dilimi ayarı yapılabiliyorsa +3 yapın ve manuel ayardan çıkarın saat düzgün çalışır.

Captur da denedim saat hatalı çalışıyor, ben de otomatiğe aldım 1 saat geriden takip ediyor.
medi@skin de saati hatalı gösteriyor, onun kontrol panelinden saat dilimi ayarına girip düzeltiyorum onay verince yine kafasına göre çalışıyor... :)
Burada en büyük sıkıntı Dünya'ya kafa tutan yönetim anlayışımız, herkes saatleri geri alırken biz inat ediyoruz...

saat ayarı

Bende touch modeli var saar bir saat geri ayarlarında düzeltecek bir uygulama düzeltme maalesef yok bu şekilde kullanıyorum

4.0.5 yazılıma yükseltince saat ayarı manuel uygulaması cıktı oradan saati düzelttim.

4.0.5 yazılıma yükseltince saat ayarı manuel uygulaması cıktı oradan saati düzelttim.

Tamam ama o zaman da Medi@skin kullanılamıyor. Marta kadar çözümüm şu, arabaya bindiğimde saati önce otomatiğe alıyorum, yanlış olan dakika ayarı kendiliğinden düzeliyor. Sonra manuele geçirip bir saat geri alıyorum. :)

Sanırım bir ben yaşamıyorum bu sorunu, otomatikten manuele alıp 1 saat geriye aldım ne dakikası ne de saati hiç sorun çıkarmadı. Ayarladığım gibi bire bir gidiyor.

yazılımı 4.0.5 yükseltince manuel seceneği çıktı saat ı o şekilde düzelttim

2013 clio 4 icon

Aynı sorun bende de var. Benim icin sorun yok da arabaya binenlere anlatmak zorunda kalıyorum ...

Bu problemi çözen yok mu arkadaşlar?

Otomatikte 1 saat geride kalıyor. Manuel ayarlayıp saati senkronize ediyorum tekrar bindiğimde 10 dk ileriden gösteriyor. :soru

Bu problemi çözen yok mu arkadaşlar?

Otomatikte 1 saat geride kalıyor. Manuel ayarlayıp saati senkronize ediyorum tekrar bindiğimde 10 dk ileriden gösteriyor. :soru

Sizin sorduğunuz manada bir çözüm bulamadım. R-Nav'a tam 3,5 yıl tahammül ettikten sonra canıma tak etti ve cihazı söküp bir meraklısına sattım.

8" Android tabanlı bir cihaz kullanıyorum şimdi. Geri görüş görüntüsü artık 8" ekranda. İnternet üzerinden Youtube, Playstore ile istediğiniz uygulamalar. İnternetiniz sağlamsa TV kanalları dahi emrinizde. Google haritaları kullanıyorum. Daima güncel.

Az kalsın şu saçma R-Nav yüzünden arabayı satacaktım. Şimdi rahatım.

Geri