Levent Bey merhaba.Konuyu ben açmıştım ve videolar ile V2 ile V7, V7 ile V8 arasındaki farkları paylaştım.Videolarda tüm farklılıkları bulabilirsiniz.V3'ü de siz biliyorsunuz nasıl olsa.
V9'a da güncelleme ile alakalı bir video serisi paylaştım.Onu da videolu olarak yapıp Türkiye'de paylaşan ilk benim.Video nasıl yüklendiğine dair tarif içeriyor.
V9 ile V8 arasında çok büyük farklar yok.Bazı menülerin şekilleri değişmiş.Menüdeki buton yerleri değişmiş.Onun dışında sistem v8'e göre daha hızlı.Ancak kadjar gibi yatay ekrana sahip araçlarda bazı yabancı kadjar sahiplerinin ufak tefek şikayetleri olduğunu okumuştum.
V7 güncellemesi için radyo frekansları/istasyonları kayboluyor ve kayıyor derseniz yazılım güncellemesi yaparlar.Daha önce bu şikayette bulunanlara yardımcı oldular.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, 2-3 hafta önce şanzıman ve enjeksiyon güncellemesi için yerel yetkili servis Azizoğlu'na gittim, yetkin bir usta vardı o güncellemeleri yaptı sıkıntısız ama Rlink2'yi v7'ye güncelleme konusunda , yap derseniz yaparım ama cihaza bir şey olursa azizoğlu ve renault sorumluluk almıyor dedi ve bu güncellemeyi yaptıklarını çoğunda sıkıntı çıkmadığını ama bana o an serviste olan bir başka kadjar'ı göstererek "bunda çıktı dedi, güncellemeden sonra aracın ses sisteminden ses çıkmıyormuş ve yeni cihaz sipariş edilmiş. Bunu duyunca v3 te kalmaya karar kıldım.