Teşekkürler hocam servis güncelleme yok dedi Erdeğer Renault yukarıda yaptıran da var ilginç durum soralım tekrardan bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rica ederim.Teşekkürler hocam servis güncelleme yok dedi Erdeğer Renault yukarıda yaptıran da var ilginç durum soralım tekrardan bakalım
Rica ederim.
Merhaba Değerli Forum Üyeleri, 2017 model bir kadjar icon sahibiyim, aracımda rlink2 sistemi mevcut, fabrika çıkışı apple carplay destekleyen modellerden, cihazım fabrikadan versiyon 2 ... ... ... ile gelmişti ve sıklıkla donma sorunları yaşıyordum. Sonra yanılmıyorsam 2019 başlarında versiyon 3 yayınlandı ve internetten indirip aracıma yükledim ve şu anda versiyon 3'te bir sıkıntı yaşamıyorum. Aracımın garantisi temmuz 2020'de dolacak. Garanti kapsamında versiyon güncellemesi yaptırmak için Ankara'daki azizoğlu ve oray renault yetkili servislerini aradım birincisi elektrikçimiz yok dedi, ikincisi elimizde güncelleme programı mevcut değil dedi, ben de renault türkiye'ye mail attım ve aynı gün bana dönüş yapıldı ve bilgilerim teyit edilerek talebim alındı ve mais ankara yetkili servisinin bana dönüş yapması sağlandı. Beni arayan servis yetkilisi cihazımda bir sorun yaşayıp yaşamadığımı sordu ve ben de bir sıkıntı yok ama firmware güncellemesiyle gelebilecek yeni özellikler olabileceği için garanti kapsamında güncelleme yaptırmak istediğimi ifade ettim. Yetkili de şu anda bir sorun olmadıkça firmware güncellemesi yapmadıklarını çünkü güncelleme yaparken cihaz çökmeleri (softbrick) yaşadıklarını ve renault'nun bu konuda çalışma yaptığını ve Haziran başında tekrar aramı önerdi.
Forumdaki üstadlardan versiyon 7 , 8 ve 9 yükleyenler var sanıyorum aralarında kadjar sahibi olanlar var ise bu güncellemeler ile gelmiş ve versiyon 3 te olmayan ne gibi özellikler olduğu konusunda ve versiyonlara ilişkin olumlu,olumsuz değerlendirmelerini paylaşabilirler ise çok sevinirim. İyi günler dilerim.
Hayırlı olsun aracınız.Bu videolarda r link versiyonuna nasıl bakılacağını tarif etmiştim.Bakarak yapabilirsiniz.Beyler merhaba,
Bende 2.el olarak 2016 model 1.6 160 hp icon paket bir araç aldım.Aracımda harita çok eski bazı yollardan giderken tarlada gider gibi gösteriyor.
Hem versiyonu hemde haritayı güncellemek istiyorum.Fakat versiyonu ve harita sürümünü hangi kısımdan bakacağım henüz onuda bulmadım
Versiyon için sanırım servise gitmem gerekecek.Bayramdan sonraki hafta izinli olduğum için hazır fırsat varken yaptırayım diyorum.
Nelere dikkat etmem gerekiyor.Aracımda versiyonu nasıl görebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.İş yeri bilgisayarından girdiğim için youtube açılmıyor.eve gittiğimde inceleyeyim videolarınızı.Hayırlı olsun aracınız.Bu videolarda r link versiyonuna nasıl bakılacağını tarif etmiştim.Bakarak yapabilirsiniz.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim.Teşekkürler.İş yeri bilgisayarından girdiğim için youtube açılmıyor.eve gittiğimde inceleyeyim videolarınızı.