- Konuyu Başlatan
Emeğinize sağlık. Oldukça net ve açıklayıcı olmuş.
Teşekkür ederim.Sağolun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emeğinize sağlık. Oldukça net ve açıklayıcı olmuş.
tebrikler , güzel acıklayıcı bir video.Arkadaşlar merhaba.
R-link 2 versiyonum yetkili servis tarafından 2.2.19.300'den 7.0.24.166' ya yükseltildi.Bunu burada paylaşmıştım.V2 ile bazı farkları var.Ama aman aman çok büyük bir fark yok.Android auto en büyük ve faydalı yenilik.Ben V7 yükseltmesinden sonra R-Link 2 menülerinde fark ve yenilik olup olmadığını merak eden arkadaşlar için bir video hazırladım.
Video da zaman zaman ses yükseliyor.O yüzden son ses izlememenizi tavsiye ederim.
İyi seyirler;
tebrikler , güzel acıklayıcı bir video.
Arkadaşlar merhaba.
R-link 2 versiyonum yetkili servis tarafından 2.2.19.300'den 7.0.24.166' ya yükseltildi.Bunu burada paylaşmıştım.V2 ile bazı farkları var.Ama aman aman çok büyük bir fark yok.Android auto en büyük ve faydalı yenilik.Ben V7 yükseltmesinden sonra R-Link 2 menülerinde fark ve yenilik olup olmadığını merak eden arkadaşlar için bir video hazırladım.
Video da zaman zaman ses yükseliyor.O yüzden son ses izlememenizi tavsiye ederim.
İyi seyirler;
Emeğinize sağlık Sayın Befe,
Aynı versiyon yükseltmenin Megane 4 lere de verilip verilmeyeceği hakkında bilginiz var mı acaba.
Emeğinize sağlık Sayın Befe,
Aynı versiyon yükseltmenin Megane 4 lere de verilip verilmeyeceği hakkında bilginiz var mı acaba.
Bugün Bursa Renault Mais'te versiyon 7'ye güncelleme yaptırdım.
Hayırlı olsun.Araç neydi?