R-Link 2 Sürüm Güncelleme (İNTERNETTEN İNDİRİLEN DOSYAYI USB İLE YÜKLEYEREK )

Merhaba
Megane 4 hb sahibiyim. 13 Mart itibariyle aracimin yazilimini v2 den v7 ye guncellendi. Güncellemeyle alakali herhangi bir durdurma olmadigi soylendi serviste.

Merhaba
Megane 4 hb sahibiyim. 13 Mart itibariyle aracimin yazilimini v2 den v7 ye guncellendi. Güncellemeyle alakali herhangi bir durdurma olmadigi soylendi serviste.

Hocam hayırlı olsun, hangi şehirdesiniz, hangi servis öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa

Bende geçen hafta Bursa Renault Mais serviste v7 güncellemesini yaptırdım.

Ben ne yapacagımı şaşırdım şımdı ben bu güncelemeyı yaptırırsam benım gizli özellıkler kapanacakmı peki yaptırmasam bana + - ne olur bilgi lutfen

Ben ne yapacagımı şaşırdım şımdı ben bu güncelemeyı yaptırırsam benım gizli özellıkler kapanacakmı peki yaptırmasam bana + - ne olur bilgi lutfen

Şu anki yazılımınız V2 midir bilmiyorum ama eğer öyle ise en büyük yenilik Android Auto olacak.Ayrıca eskiden olmayan bazı yeni gizli özellikler açılıyor.Mesela zamanlayıcı ile motor startı.Ama kullanılabilir olması için ddt4all ile üzerinde çalışılması gerekiyor.Yani sadece menülerde görünmesini sağlayarak özellik aktif olmuyor.
R-link üzerindeki hareket halinde video izleme, suni motor sesi vb. özellikleri yeniden açtırmanız gerekiyor.Ama tabela okuma vb. kaybolmuyor.

Ben bunların developer side ile nasıl açılabileceğini tarif eden bir video serisi hazırlamaya başladım.Eğer elinizden gelirse bakarak açılabilen bazı özellikleri siz de açabilirsiniz.Ama her özellik developer side ile açılmıyor.Ona ddt4all gerekebilir.

Arkadaşlar yazılım güncellemesi için ne kadar ücret alınıyor serviste?

Merhaba.Aracınız garantili ise ücretsiz yapıyorlar.Garantisi bitip yaptıran kimse paylaşım yapmadı.

Geri