V.7.0.x.x ile ilgili yeni bir gelişme veya konu ile ilgili servisten bilgi alabilen oldu mu son durum hakkında?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
V.7.0.x.x ile ilgili yeni bir gelişme veya konu ile ilgili servisten bilgi alabilen oldu mu son durum hakkında?
V7 için başka platformlarda 11 Şubat yani P.tesi günü yüklemeler başlayacak diye yazdılar.Ancak ben servise sorduğumda henüz haber yok demişlerdi.Yakında gelişme olur sanırım.
Uk r linke bağlanınca "3.3.16.960 – 1171MB is available to download" şeklinde bir mesajla karşılaştım. Ama 4-5 kez denememe rağmen hata veriyor. Server yoğunluğu olabilir. 2.2 den 3.3 e geçiş olacak herhalde.
Benim serviste yapıldı güncelleme.Versiyon 7.0.24.166 oldu.Fotoğraf yükleyemedim hata veriyor.Ben de şimdilik denemeyi bıraktım yarın tekrar uğraşacağım. Sizin servis güncellemesi sonrası versiyon 3'e yükseldi mi?
Güle güle kullanın. Ne zaman yüklediler? Serviste 2.2.xx.xxx den v7 ye yükleme başladı galiba?
Teşekkür ederim.Güle güle kullanın. Ne zaman yüklediler? Serviste 2.2.xx.xxx den v7 ye yükleme başladı galiba?
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi