R-Link 2 Sürüm Güncelleme (İNTERNETTEN İNDİRİLEN DOSYAYI USB İLE YÜKLEYEREK )

İstanbul'da yaptıracağım bir aksilik olmaz ise..
Belki siz benden once yaptirisiniz yazilimi.

Muhtemelen size sunulan bu bekleme süresi, MAİS in bu sürümü yüklemek isteyen diğer müşterileri yüklememe konusunda nasıl ikna edeceğini düşünüp karar verme süresidir.

Ben dosya açtırdım.2 adet şikayet vardı.Birini hallettiler.2. hala açık.Öyle kolay atlatamazlar beni. :):):)

Ben de R-LINK 2 'i bu şekilde 2.2.17.803 'den 2.2.19.300 'e yükselttim.
Buradaki ince nokta, bu sistem güncelleştirmesinin " https://easyconnect.renault.com.tr/ " sitesinden yapılıyor olmasıymış. Ben bu güncellemeyi de R-LİNKSTORE 'den yapacağız sanıyordum. Bu yüzden bu bilgilendirme için teşekkürler.

Ben de R-LINK 2 'i bu şekilde 2.2.17.803 'den 2.2.19.300 'e yükselttim.
Buradaki ince nokta, bu sistem güncelleştirmesinin " https://easyconnect.renault.com.tr/ " sitesinden yapılıyor olmasıymış. Ben bu güncellemeyi de R-LİNKSTORE 'den yapacağız sanıyordum. Bu yüzden bu bilgilendirme için teşekkürler.

Rica ederim.

Bu sitedeki güncellemeler farklı mı ben en son rlinkstoreden yükledim bir daha yüklersek üst sürüme çıkıyor mu şimdi..

Bu konunun başında eklediğim videoda da easyconnect renault.com.tr adresinden yükleme yapmayı tarif etmiştim ben zaten.
rlinkstore da rlink güncellemesi diye son 1 senedir 1 ve ya 2 defa güncelleme indirdim ben.Ama kb ve ya birkaç mb seviyesinde sanki küçük yamalar şeklinde ve versiyonu değiştirmeyen dosyalar idi.Ama easyconnect teki dosya (2.2.19.300 versiyonu dosyası) 656,65 MB lık bir dosyadır.

Sorun olmaz değil mi yarın onu güncelleyecem çünkü

Sorun olmaz değil mi yarın onu güncelleyecem çünkü

Konunun başındaki videoyu kendi aracımı güncellerken çektim.
Güncelleme boyunca motorun çalışıyor olması ve güncellemenin usb çıkararak vb. sebeple kesintiye uğramaması gerekiyor.

sallamayalım lutfen. soruların tumune cevap verdim. soracaklarınız varsa cevaplarımda buradayım buyrun....
bilgiyi esirgeyecek kadar beyinsiz değilim(!) bazılarının yaptıgı gibi... (ohayyam)

Son düzenleme:
Soracaklarınız varsa cevaplarım buradayım buyrun.... bilgiyi esirgeyecek kadar beyinsiz değilim(!) Bilgi paylaşıldıkça çoğalır... (ohayyam)

Son düzenleme:
Geri