R.F.C Çekirdek Deyip Geçme Duyarlı Ol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yediğim meyvelerin çekirdeklerini bahçeye atarım arada bir meyve ağacı çıkıyor normalde toprağa atmakla olmaz gömmek lazım..

O ağaçta armut kalmadı iyimi,3-4 tane aldık diye hepsini toplamışlar...:D

Çevre dostu RFC :eyv

yolun ustune atma Usta sende... boş gördüğün yerlere at, Usta Hatıra Ormanı olsun... cenker

hehehehe

Yol kenarında bir armut ağacı var,hemen yakınındaki evin sahibi ağaca armutun güzelini ayılar yer yazıp ağaca asmış kimse kopartamıyor armutları ağacın üzeri armut dolu,önceki akşam baktım kızarmışlar gelene geçene beni al diye bakıyorlar,aldım bir tane ama hiç güzel değilmiş :D her geçişimde bir tane araklıyorum ağaçtan,tatil bitene kadar üzerinde armut kalmayacak,ama hiç güzel değil armutlar...:D

adamın işi gücü armut ağacı olmuş usta adamı kışkırtmasaydın:D he tabii değildir güzel hehe

güzel değilse, ayı olunmaz zati... o zaman ye yediğin kadar Ustam... :slc:cool:

zaten, göz hakkı var... dalları kırma yeter... kırılırsa o zaman olmaz...:cool:

turşucunun şahidi bozacıhehe ama doğru ya göz hakkı var az ham ayva yemedik zamanında, acaba onların acısı mı çıkıyor ayvayı baştan yemişiz küçükken kıhkıh
O ağaçta armut kalmadı iyimi,3-4 tane aldık diye hepsini toplamışlar...:D

adam resmen mesele yapmış bunu aman iyi başına dert almamışsın, her şey beklenir bu kadar takanlardankıhkıh

Adam sayıyormuş gerçekten Çiğdem,hatta kızıma 1 tabak verip bize göndermiş,armutları sayıyordum adamın biri araklamış armutlarımı bunları kurtardım demiş...:D

Adam sayıyormuş gerçekten Çiğdem,hatta kızıma 1 tabak verip bize göndermiş,armutları sayıyordum adamın biri araklamış armutlarımı bunları kurtardım demiş...:D

gece gece koptum heheheheadamın günahını almışız bak komşulara dağıtacakmış aslında hehe

belkide biliyo, gıcıklığına göndermiştir... laf etmesin deye... Ustanın yüzünden armutla belaya kaldık da demiştir... :cool:

Çekirdek günceli, meyveleri yiyelim çekirdekleri toprağa gömelim;)

Bizim bahçede var birkaç tane en iyi yöntem bu

Geri