R.F.C Çekirdek Deyip Geçme Duyarlı Ol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
424298_426949490680027_2023852487_n.jpg

bizim bahçede çekirdekden yetişme yabani bırkaç ağaç var... :cool: fidanlar pahalı deye bazılarını böle buyuttuk mecburen... :eyv

Fişne alıp önüne oturup yemek istiyorum :D Çekirdeklerini de köyde ki evin önüne atarım :aytuğ

atmayla olmii, gömmek gerekii... :cool:

Burada yani Enez'de heryer ağaç,tabiat süper maşallah,çekirdekleri yerlere atsak geçmeye yer kalmaz...

yolun ustune atma Usta sende... boş gördüğün yerlere at, Usta Hatıra Ormanı olsun... cenker

Yol kenarında bir armut ağacı var,hemen yakınındaki evin sahibi ağaca armutun güzelini ayılar yer yazıp ağaca asmış kimse kopartamıyor armutları ağacın üzeri armut dolu,önceki akşam baktım kızarmışlar gelene geçene beni al diye bakıyorlar,aldım bir tane ama hiç güzel değilmiş :D her geçişimde bir tane araklıyorum ağaçtan,tatil bitene kadar üzerinde armut kalmayacak,ama hiç güzel değil armutlar...:D

güzel değilse, ayı olunmaz zati... o zaman ye yediğin kadar Ustam... :slc:cool:

zaten, göz hakkı var... dalları kırma yeter... kırılırsa o zaman olmaz...:cool:

Yol kenarında bir armut ağacı var,hemen yakınındaki evin sahibi ağaca armutun güzelini ayılar yer yazıp ağaca asmış kimse kopartamıyor armutları ağacın üzeri armut dolu,önceki akşam baktım kızarmışlar gelene geçene beni al diye bakıyorlar,aldım bir tane ama hiç güzel değilmiş :D her geçişimde bir tane araklıyorum ağaçtan,tatil bitene kadar üzerinde armut kalmayacak,ama hiç güzel değil armutlar...:D

aaaa bırak yaw adamın armutlarını cıx cıx cıx
hehesonra birde jandarmalarda aramayalım seni:aytuğ

Teşekkürler Kerem abi :eyv

Geri