R 11 Hazin son.. :(

oradaki polislerin ve itfaiyenin kktc polisi ve itfaiye memuru olduğu gözümden kaçmadı :)

​Buruşturulup atılmış kağıt gibi.Allah korusun.

teneketaput :)

Hiç Acı Çekmemişlerdir R11'in İçindekiler, Kaza Hızı İse ( Neye Çarptığına Göre Değişir ) Bence 100'ü Geçmez.

Bizim arabalar böyleyse vay halimize bizde seviniyoruz dağ tepe bayır gidio tık etmiyo diye:soru:soru:soru:soru

tanıdığım 100 le giderken hakimiyetini kaybedip yoldan cıkıp r9 yan şekilde direğe carpmıstı araba ortadan kopmadı ama neredeyse bagaj kapağınla ön tampon öpüşecek haldeydi araba U şeklindeydi yani kazayı yapan öldü işte o zaman anladım r9 gürübunun tofaşdan üstün olmadığını

valla gecen ay antalya yolunda bizim flashla 160 gormustum bunu gorunce gerçekten yüksek hızda çarpma ile acısız kesin ölüm olacağı belli :D en azından flashımla gömerler malum parçalarımı kazıyamazlar kaportadan :D ne olursa olsun tofaştan daha iyi araba süründürmeden kesin ölüm vaad ediyor :)

tanıdığım 100 le giderken hakimiyetini kaybedip yoldan cıkıp r9 yan şekilde direğe carpmıstı araba ortadan kopmadı ama neredeyse bagaj kapağınla ön tampon öpüşecek haldeydi araba U şeklindeydi yani kazayı yapan öldü işte o zaman anladım r9 gürübunun tofaşdan üstün olmadığını
Ne diyorsun ya!Allah göstermesin çoluk çocuk taşıyoruz...110 dan da aşağı düşmem hani.2500 devir tam uygun devirde gidiyorum...

Ne diyorsun ya!Allah göstermesin çoluk çocuk taşıyoruz...110 dan da aşağı düşmem hani.2500 devir tam uygun devirde gidiyorum...
aman abi hız işi sakat iş ne olacağı belli olmuyor allah göstermesinde bi kaza olsa felaket olur. o dediğim kaza yapan tanıdığın iki çoçugu babasız kaldı daha bi sene olmadı işte

Her arac icin 90 uzeri uzeri risklidir.

Geri