Power led gündüz farı yapımı

Yakında Denizli'ye tayinim çıkabilir hadi senle bir kontrol yapalım dersin. Aynı zamanda Pamukkale ve mağralarıda gezmiş olursunuz. Bundan iyisi can sağlığı.qw

Not: Bu yazıyı yengemiz okuyorsa lütfen başka bir bahane bul bizi karıştırma.12 3

Yakında Denizli'ye tayinim çıkabilir hadi senle bir kontrol yapalım dersin. Aynı zamanda Pamukkale ve mağralarıda gezmiş olursunuz. Bundan iyisi can sağlığı.qw

Not: Bu yazıyı yengemiz okuyorsa lütfen başka bir bahane bul bizi karıştırma.12 3

abim müthişsin ama ilk geleceğim yer kayseri inşAllah :D

Bence delmeden yap çünkü deldiğin yerlerde tam açıyı tutturamazsan ışığıda görünümüde güzel olmaz.

çalışmayı şuan bitirdim gece gece babama asistanlık yaptırdım ya neyse :D şimdilik tadımlık bir video paylaşıyorum yarın gündüz video çekimi ve yapımını anlatacağım ancak detaylı resim çekemedim yetiştirmek için anca bitti zaten öğleden bu yana :o

Bence delmeden yap çünkü deldiğin yerlerde tam açıyı tutturamazsan ışığıda görünümüde güzel olmaz.
çalışmayı tamamladım açıları uygun deldiğime pişman olmadım çok şükür ilginize teşekkür ederim :)

ben de beyaz nokta diiyecektim ki oraya yapmışsın :eyv en orjinalce duran yer orası zaten :o hayırlı olsun güle güle kullan başarılı bir imza bunların patentini al bence :eyv

ben de beyaz nokta diiyecektim ki oraya yapmışsın :eyv en orjinalce duran yer orası zaten :o hayırlı olsun güle güle kullan başarılı bir imza bunların patentini al bence :eyv

evet en orjinal orası durdu :eyv bu arada teşekkür ederim, patent konusu bence zor gibi eminim audi yada mercedes çoktan almıştır ıslık

konu güncellenmiştir :eyv

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri