Polis cam filmimi söktürdü..

Artık Denetimler Arttırılıcakmış,Cam filmi konusunda haberiniz olsun...

geçmiş olsun selçuk abi şans işte

Geçmiş olsun Selçuk, bende kara kara düşünüyorum yptırsam mı diye:) bugün gokhankls nicki üyemizle bostancı sanayideydik bizde o yeşil film yaptırmış durdurmuş trafik bunlar siyah film değil yeşil diyinde bırakmışlar bende mi yeşil yaptırsam...

geçmiş olsun kardeşim durduk yere masraf açtı şerefsizler..bidaha denk gelmez inşallah..

aynen arkadaşlar cam filmsiz araba bir hiçççç:) buarada ben cam filmlerini sökerken saydım tam 6tane adamların gözünün önünden cam filmli araba geçti ve hiçbirini çevirmediler, hepsini tek tek el yapıp gösterdim hadi alsanıza bunuda diye.. ses bile çıkartmadılar, çifte standart uyguluyosunuz dedim. Adam bide demezmi ''sana iyilik yaptık ceza yazmıyoruz bak, hem böyle daha iyi durdu araba'' dedi polis. gülermisin aglarmısın:)

Aynısını banada yaptılar tepem attı benimde çevirsene bunları da dedim . Gel beraber çevirelim dedi ş..siz ! sıkıyorsa mesai saatinden sonra o üniformasını çıkardıktan sonra yapsa ya artistliği..Eline telsiz ve feneri alan aslan kesiliyor yollarda..

kardeşim 2001megane coupe var ama modifiyeli oldugu için daha uzaktan arabayı kesti ve kenara aldı bekledi restmen

zaten bana adam dediki perde taktırsana neden perde düşünmüyosun:) şaka gibiler yaa

eyvallah kardeşim

halil abi şans işte ben yıllardır kullanıyorum bir problem yaşamadım ama adam geldi bugün beni buldu malesef işte:( boşuna masraf oldu. Ellerimle söktüm, 1saat sonra parayla yaptırdım:( insan gerçekten üzülüyor. Filmsizde olmuyor abicim

Geri