DEMİRTAS
Bilgi Girilmemiş
Geçmiş olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu işe bak yaw adamların kendi özel araçlarında bile 2-3 numara filmler var.
zaten aracanın markası bilmiyorum abi ama polis önce arabaya bakıyor sonra içindekilere karınlarıda açsa diyolar bu paralı belli cevirelim yol bulalım genelde öle oluyor.bende camfilm varken allahtan kız ark. vardı yanımda polise dedim otobus den sokaktan kıza bakıyorlar namahrem dedim ayak yaptım ondan film cektirdim dedim ön camda yok dedim yağladım balladım kurduldum polislerle anlaşmak ölüm gerçekten .
şu işe bak yaw adamların kendi özel araçlarında bile 2-3 numara filmler var.
arkadaşlar bugün iş çıkışı eve dönerken tam köprüye girmeden beşiktaş çıkışında duran ekipler beni durdurdu.''Camlarınızda film var ve bunun yasak oldugunu biliyormusunuz? şimdi size ya ceza yazacağım yada cam filmlerinizi sökün'' dedi, bende ön cam filmlerimi yarım yamalak söktüm. Camlarımdaki filmler en açık olmasına rağmen adamlar onlara bile takıyor. Sonra evraklarımı verip gönderdi, tabii olan benim filmlere oldu. Ordan bostancı sanayiye geçip ön camlara tekrar film çektirdim Yıllardır cam filmi kullanmama rağmen ilk defa böyle bir olayla karşı karşıya kaldım Umarım birdaha başıma gelmez! Cam filmi olan arkadaşlar köprüye girerken 2.yada 3.şeritten girin, ben en sağ şeritten gitmemin cezasını çektim, sizler çekmeyin.