Plasti Dip Çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leo1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şık olmuş. güle güle kullan

Güle güle kullan güzel olmuş kardeşim

güzel olmuş..bende iç aksamı yapmıştım..ama sökerken mahvetti beni :) el sürülmeyen yerlerde güzel duruyor..dış aksamda ise denemedim tazyikli yıkamada ne olur biter senden hbr beklicez :)

sağolun. yani internette videolarına bakınca herhangi bi şey olmuyor diye görünüyor. ama bakalım yakın zamanda bi yıkatır sonucu bildiririm :)

tazyikli yıkamada veya uzun surede deforme olup olmayacagını merak ediyorum bu plasti dipin uzun sure sonra deneyimlerinide paylaşırsan cok cok iyi olur :)

yapmış olduğunuz çalışma çok güzel olmuş.. bizde takiptryiz. fotoğrafınızı plasti dipin facebook hesabında paylaşmak isteriz. ayrıca plasti dip ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplayabilirim.

bugün Plasti Dip ile bişeyler yaptık. Logoları, arka tamponu ve ön farların altını kapladık siyah ile. Benim çok hoşuma gitti gayet güzel duruyor. Yapmayı düşünenlere tavsiye ederim. Resimler daha iyi anlatır :)

orkun bu kaplama malzemesi altına hiç bişi sürmüyorsun. sıktığın yerde silikon bir tabaka oluşturuyor. ilerde atma v.s yaparsa elinle yoluyorsun ve altındaki boyada hiç sorun çıkmıyor. zarar vermiyor. komple otobüs bile kapladılar bunla.

Elinize sağlık güzel olmuş

tago hocam 400ml sprey var sanırım 1 kutusu 4 jant boyar mı beyaz düşünüyorum

kullanım nasıl yıkamada herhangi bir yerden atma vs oldumu

Geri