Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel olmuş..bende iç aksamı yapmıştım..ama sökerken mahvetti beni el sürülmeyen yerlerde güzel duruyor..dış aksamda ise denemedim tazyikli yıkamada ne olur biter senden hbr beklicez
tazyikli yıkamada veya uzun surede deforme olup olmayacagını merak ediyorum bu plasti dipin uzun sure sonra deneyimlerinide paylaşırsan cok cok iyi olur
yapmış olduğunuz çalışma çok güzel olmuş.. bizde takiptryiz. fotoğrafınızı plasti dipin facebook hesabında paylaşmak isteriz. ayrıca plasti dip ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplayabilirim.
bugün Plasti Dip ile bişeyler yaptık. Logoları, arka tamponu ve ön farların altını kapladık siyah ile. Benim çok hoşuma gitti gayet güzel duruyor. Yapmayı düşünenlere tavsiye ederim. Resimler daha iyi anlatır
orkun bu kaplama malzemesi altına hiç bişi sürmüyorsun. sıktığın yerde silikon bir tabaka oluşturuyor. ilerde atma v.s yaparsa elinle yoluyorsun ve altındaki boyada hiç sorun çıkmıyor. zarar vermiyor. komple otobüs bile kapladılar bunla.