Pert springimi toplamışlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ardadrmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracı yeni alan kişi. Aracın arka camda yazılı olan RFC sitesine girip bu konuyu görüyormuş birde :)

quote_icon.png
RedFoX Nickli Üyeden Alıntı

Aracı yeni alan kişi. Aracın arka camda yazılı olan RFC sitesine girip bu konuyu görüyormuş birde :)

Hakikaten yaw olmayacak değil ha:aytuğ

motorun zamanı gelmişti sıfırlamış.kim bilir nasıl sıfırladı.ben değiştirmiştim o tüpüde.komple boyanmış..

bekleyişteyizz hehe

teşekkür ediyorum.o ilk arabamdı yeri dolmaz ama .yine bir renault istiyorum bakalım hayırlısı.

hiç sorma kardeşim jant kapaklarını fümeye boyayamadan gitti ya ona yanıyorum :( sende merakla bekliyordun.birtane kapağı ayırdım kendıme onu boyayalım bari :aytuğ

hayırlısı olsun abi bir Renault 11 yada broadway rni almandan yanayım ben , ama hayırlısı hangisiden istiyorsan alman dileğiyle allah daha iyilerini nasip etsin..:eyv

genellikle aracı yeni alan kişilerin ilk işi sticker varsa sökmek oluyor mecburiyetten fairway almıştık haziran aldık ağustosta sattık navigasyon tutucağını araçta unutmuşuz fluence nin sevdasına gittik aldık önde dergi stickerleri vardı sökmüştü umarım rfc yi sökmez siteye de üye olur ve bu konuyuda görür diyelim inşallah :)

Kardeşim olan oldu ama hala spring görünce sen aklıma geliyorsun.Hayırlısıyla bitir askerliği buluruz temiz bitane.:eyv

hayırlısı olsun abi bir Renault 11 yada broadway rni almandan yanayım ben , ama hayırlısı hangisiden istiyorsan alman dileğiyle allah daha iyilerini nasip etsin..:eyv

amın kardeşim sağolasın..bakalım askerlık bıtsınde bır.

Kardeşim olan oldu ama hala spring görünce sen aklıma geliyorsun.Hayırlısıyla bitir askerliği buluruz temiz bitane.:eyv

sağolasın kardeşim.

Araç Keyfe Keder Boyalı :) Bir Kaç Parçada Çizik Vardı Damalı Bayrak Gibi Durmasın Diye Komple Boyattım :)

Kazalı fotoğraflara baktım da öyle toplanmayacak bir hasarıda yok , yani adam komple boyalı dese yetiyor .
3 Parçada değişeni var , Tampon , Kaput Sol ön Çamurluk . ( Dıştan )
İçerdende radyatör , ön panel , sol iç çamurluk ve bir kaç düzeltme ile adam olmuş . .

Adam para kazanacaksa azıcık yalan söyler yani :)

çok iyi toplamış aracı ama :) nazar deymesin daha da.

Geri