Pert springimi toplamışlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ardadrmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
15,700 km :) bagajdaki tüpün borularına boya sıçramış belli boyandığı ve elden geçtiği. rfc stickeri ile prim yapıyor :)

• Beğen
Tepkiler: *USTA
Bir telefon açıp sormak lazım arabanın nesi var nesi yok diye. Bakalım söyleyecek mi?

Fikir babası olarak Bu meraklı kardeşlerini aydınlatıver abicim o zaman :aytuğ

Kemal Duman - Cep 0 (536) 658 05 35

İnşallah onun yerini tutabilecek bir araba bulabilrsin abi.Herkese güvenli cezasız kazasız belasız yolculukar

vay be ben arda abiye şunu yap abi böyle modifiye edelim şu springi derken ne olduysa talihsiz bir kaza yaptı allahtan can kaybı olmadı ondan sevindirici ama bi o kadarda şaşırdım ne hayaller kuruyorduk arda abiyle şimdi ne halde olsun abi cana geliceğine mala gelsinde malda canın yongası ama güzel bir R-11 GTS veya R-11 Rainbow bulunursa süper olur Flash söylemiyorum bile :D

15,700 km :) bagajdaki tüpün borularına boya sıçramış belli boyandığı ve elden geçtiği. rfc stickeri ile prim yapıyor :)
motorun zamanı gelmişti sıfırlamış.kim bilir nasıl sıfırladı.ben değiştirmiştim o tüpüde.komple boyanmış..

Fikir babası olarak Bu meraklı kardeşlerini aydınlatıver abicim o zaman :aytuğ

Kemal Duman - Cep 0 (536) 658 05 35

bekleyişteyizz hehe

İnşallah onun yerini tutabilecek bir araba bulabilrsin abi.Herkese güvenli cezasız kazasız belasız yolculukar
teşekkür ediyorum.o ilk arabamdı yeri dolmaz ama .yine bir renault istiyorum bakalım hayırlısı.

vay be ben arda abiye şunu yap abi böyle modifiye edelim şu springi derken ne olduysa talihsiz bir kaza yaptı allahtan can kaybı olmadı ondan sevindirici ama bi o kadarda şaşırdım ne hayaller kuruyorduk arda abiyle şimdi ne halde olsun abi cana geliceğine mala gelsinde malda canın yongası ama güzel bir R-11 GTS veya R-11 Rainbow bulunursa süper olur Flash söylemiyorum bile :D

hiç sorma kardeşim jant kapaklarını fümeye boyayamadan gitti ya ona yanıyorum :( sende merakla bekliyordun.birtane kapağı ayırdım kendıme onu boyayalım bari :aytuğ

• Beğen
Tepkiler: bthn00
2.5 Al 2 Lira Harca 4.5 Lira 6.5'e Sat 2 Lira Temiz Kar.

Arasan Soran Alacağın Cevap Muhtemelen '' Ehh İşte Ufak Tefek Şehir İçi Sürtmeler Vardı '' :aytuğ

Amcamda bu işi yapıyordu,6000TL ye aldığı kazalı 2005 Accent'i toplayıp 16.500e sattı.İşi bilen için çok güzel işler bunlar :)

Aracı güzel toplamışlar aslında,şaselerde hasar vardır büyük ihtimal onu nasıl yaptılar acaba çekme falan yapıyor mu acaba :soru

Önden duruşu arabayı çok ele veriyor .

Adam zaten kazasız yazmamış . Yeni boyalı yazmış .Neyse alacak kişi güle güle binsin.

Önden duruşu arabayı çok ele veriyor .

Adam zaten kazasız yazmamış . Yeni boyalı yazmış .Neyse alacak kişi güle güle binsin.

adam dürüst....
kanun açığı var. Aldığın araba elinde patlıyor. kanun açığı olmasa etraf bu kadar kurt, çakal, orangutan, yılan, akbaba vs..vs..kaynamazdı

Geri