- Konuyu Başlatan
Bir telefon açıp sormak lazım arabanın nesi var nesi yok diye. Bakalım söyleyecek mi?
evet bende dusunuyorumda numaram var adamda cok merak edıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir telefon açıp sormak lazım arabanın nesi var nesi yok diye. Bakalım söyleyecek mi?
motorun zamanı gelmişti sıfırlamış.kim bilir nasıl sıfırladı.ben değiştirmiştim o tüpüde.komple boyanmış..15,700 km bagajdaki tüpün borularına boya sıçramış belli boyandığı ve elden geçtiği. rfc stickeri ile prim yapıyor
Fikir babası olarak Bu meraklı kardeşlerini aydınlatıver abicim o zaman :aytuğ
Kemal Duman - Cep 0 (536) 658 05 35
teşekkür ediyorum.o ilk arabamdı yeri dolmaz ama .yine bir renault istiyorum bakalım hayırlısı.İnşallah onun yerini tutabilecek bir araba bulabilrsin abi.Herkese güvenli cezasız kazasız belasız yolculukar
vay be ben arda abiye şunu yap abi böyle modifiye edelim şu springi derken ne olduysa talihsiz bir kaza yaptı allahtan can kaybı olmadı ondan sevindirici ama bi o kadarda şaşırdım ne hayaller kuruyorduk arda abiyle şimdi ne halde olsun abi cana geliceğine mala gelsinde malda canın yongası ama güzel bir R-11 GTS veya R-11 Rainbow bulunursa süper olur Flash söylemiyorum bile
Önden duruşu arabayı çok ele veriyor .
Adam zaten kazasız yazmamış . Yeni boyalı yazmış .Neyse alacak kişi güle güle binsin.