Mayıs ayı başında işçilik 100 TL, Yağ(ELF 5w30 fulltech)ve - yakıt filtresi dahil-filtre setini(OEM) değiştirdim. Yağı ve Parçaları geçen aldığım için toplamda 300 TL maliyeti oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2016 sporttourier aracım 61.200 km oldu. Triger değişimi ve bakım dört yetkili servisten verilen fiyat 2200-2300 arası.. Bende benim yagciya gidip 250 liraya 4 litre mobil yağ, hava ve yağ filtresi değiştirdim. Bunlara servisin istediği para 700 lira idi.
Şimdi triger değişimi yetkili servis değilde Menemen'de uzman Otoda yaptırayım diyorum, oradan verdikleri fiyat 900 lira.
Fikirlerinizi bekliyorum bu değişim için yetkili servis mi özel mi?
Ben özel serviste yaptırdım. Çok da güzel işçilik yaptılar hiç sıkıntı yok ama yeni araba almanın bu kadar zor olduğu günümüz koşullarında yetkili servise gidip 2 yıl garantiyi cebe koymadığıma çok pişmanım.benim görüşüm her bakımı dışarda yaptırın hatta Bosch parçalar çok iyi ben öyle yapıyorum. Kayış işine girince servise gidip 2yil garantiyi alın.
Ne için 2 yıl garanti?
Yılda 1 defa bakım zorunluluğu yok mu? 2 yıl neyin garantisi?
Ben özel serviste yaptırdım. Çok da güzel işçilik yaptılar hiç sıkıntı yok ama yeni araba almanın bu kadar zor olduğu günümüz koşullarında yetkili servise gidip 2 yıl garantiyi cebe koymadığıma çok pişmanım.benim görüşüm her bakımı dışarda yaptırın hatta Bosch parçalar çok iyi ben öyle yapıyorum. Kayış işine girince servise gidip 2yil garantiyi alın.
selamlar aracı alalı 1 hafta oldu pek araç ve servis tecrübem yok 2018 benzinli 13000 km de ne olup bittiğini öğrenmek için servise gittim bakımı geciktirmşsiniz dediler yağ ve filtreler değişecek dediler 1100 lira cıkardılar fiyatı veren inisiyatif kullandım dedi 1000 liraya düşürdü garantisi devam etsin diye kabulettim radevu aldım.araç çıktığından beri servise girmemiş ve yağı 1.5 litre civarı eksltmiş bu normalmidirki yağ ve filtreler harici bişey yapılacamı acaba