Valla 2 gün önce 60 bin bakımına götürdüm. 825 fiyat verdiler, %25 indirimle 660 a çektiler. Sonrasında her zaman yaptıkları şey fren balataları bitik değiştirelim, silecekler değiştirelim, kampanalar temizlenecek toplam 1850 tl ektra dediler ben daha neler dedim ve yaptırmadım. Arabanın garantisi devam ediyor e peki bu garanti ne işe yarıyor neden yetkili servise getireyim garanti sadece motordan yana ise dedim. Motor hariç her bakımı yaptırabilirsiniz motorda değişecek en ufak şeyde garanti biter dediler. Bundan sonra asla servise götürmem.. Bildiğin ayakta yapıyorlar. Neymiş maks. 1 km balata ömrü varmış arabanın, dayıma sordum kim söyledi ise yalan demiş rahat 10 bin gider dedi. Her seferinde balata değişimi diye milyonları götürüyorlar.. Ve hatta ben değiştirdiklerini dahi düşünmüyorum.. 40bin de değiştirmiştim 60 bin de yine değişim yapıcaz dediler.. Sanki otomotik vites devamlı fren yapıyorum.! Düz vites ve o kadar çok frenle oynayan biri değilim.! Bundan sonra yetkili servise asla götürmem..!
Benim Bosch marka ön balatalar 11000 km oldu ve otomatik bitmedi sıfır gibi cep telefonu ile ışık tutun balatada incelme yoksa gerek yok değişime ...