Pasaklı 3 aylık oldu, 2. bıcıbıcıyı yaptı:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clio_34

Çiğdem Hoca,
Bilgi Girilmemiş
Bıcıbıcı geçmişi:
6 Nisan 2012: bayide yıkayıp verdiler:)
6 Mayıs : 1. ayı doldu artık yıkansık demiştim, fena değildi aslında durumu hehe

6 Temmuz: 3 aylık oldu ve artık erik ve incir ağacı altında durmaktan meyve lekesi olmaya başlamıştı, camları ne kadar temizlesem de aşırı olmuş hatta çürümüş meyveler süsüne gölge düşürdü zavallının :berbat

Evden ofise sileceklerin dibinde 1 gün erik, 1 gün incir taşıdım resmen bu hafta hehe

Yıkanmadan önceki son hali, dün sabah acı sahneyle karşılaştım. :(

18 Kasım :3. bıcı bıcı

veee

4 Mart 2013, 11 aylık olmasına 2 gün kala

4. bıcı bıcı :D

26 Nisan 2013 ... 5. bıcı bıcı ( biliyorum çok erken oldu, ünvanını kaybedecek yakında pasaklı hehe)

Son düzenleme:
Ben haftasonları iç dış komple hafta içide en az 2 kere su tutturup silip parlatmadan o arabay binemiyorum doğam gereği süremiyorum pasaklı araba

Ben haftasonları iç dış komple hafta içide en az 2 kere su tutturup silip parlatmadan o arabay binemiyorum doğam gereği süremiyorum pasaklı araba

arabaya ne gözle baktığınıza göre değişiyor tabii. beni özellikle işe ulaşım açısından rahatlatmasıydı benim için anlamı o yüzden kendime gösteremediğim özeni ona hiç gösteremiyorum:D sadece gerekli bakımı olsun yeter, yağmurlar da bitti mecburen daha sık gidecek sonbahara kadar:D

ya siz aynaya koku bile asmazsınız bagajda çeyiz sandığı gibide 5 çeşit cila 10 çeşit parlatıcıyla şampuanlarla gezmezsiniz ama makyaj çantanız adamın kafasını yaracak kadar ağırdır hehe

ya siz aynaya koku bile asmazsınız bagajda çeyiz sandığı gibide 5 çeşit cila 10 çeşit parlatıcıyla şampuanlarla gezmezsiniz ama makyaj çantanız adamın kafasını yaracak kadar ağırdır hehe

makyaj çantası taşımam, adetim değildir:D sadece 2 parçam vardır en fazla makyaj yapacaksam:D yani tutarlıyım sanırım:) amaaa bagajda microfiber cam bezlerim ve yarım litre suyum var rica ederim :hıh

aynaya koku asamam çünkü alerjik bünyeyim ama binince havalandırırım, hemen klima açıp kapalı şekilde devam etmiyorum, e aracı kullanırken de camların açık olmasından korkuyorum hehe mecburen kalkmadan havalandırıyorum:) içi temizdir ama valla bir şey yedirmem su dışında içirmem:D

vee temiz araca kavuştuğuna sevinen birileri daha var:D

Son düzenleme:
tamam seni istisna sayıyorum abla ama bu bayanların otomobil ilgisizliği beni öldürecek bak buda bayan bulamadım şöyle bir hatun yarın en hızlısından şimkli yıldırımlı nikah yapardım tam hayalimdeki insan hehe
Burcu_Burkut_1.jpg

tamam seni istisna sayıyorum abla ama bu bayanların otomobil ilgisizliği beni öldürecek bak buda bayan bulamadım şöyle bir hatun yarın en hızlısından şimkli yıldırımlı nikah yapardım tam hayalimdeki insan hehe
Burcu_Burkut_1.jpg

ben zamanında babama dergilerden araba araştırmış, evin bahçesinde araba yıkamayı kimseye bırakmamış cinstendim aslında ama hayat işte:D ayrıca 2. el aradım 6 ay sözlüme bırakmadım bu işi, forumlardan araçları araştırdım, sahibinden le yatıp kalktım:D

vardır elbet kısmetinde ama sen hız o hız birinin fren yapması lazım belki de ondan bulamamışsındır şimdiye kadar, aramaya devam:D

Arabanızı en fazla 2 haftada bir yıkatırsanız boyasını korumuş olursunuz :)
Bizim arabamız da beyaz ve bir kaç pislikten ( Meyve , hayvan lekeleri vb. ) dolayı boyasında 1 cm çapında yanmalar oluşmuş . Daha önce ki sahibi iç temizliğine önem vermiş ama dış temizliğinde 3-4 tane korozyon söz konusu :)
Güle güle kirletin .

Bayanların ortak özelliği bu demek ki,eşimin Punto Evo'su acınacak hale gelmiş,bugün işe onunla geldim,az önce yıkaması bitti,iç temizlik ve cila operasyonu sırada bekliyor,ben olmasam araba mahşer günü hesap soracak...:D

Geri