Park yaparken aracı sürttüm nerede boyatabilirim ?

aynen öyle yap pasta cila yap fazla bastırmadan verniği silinmiş olanları oje cilasıyla yap boyası giden yerleri oje ile yap kodu 0033 dü bende yaptım çok fazla belli olmuyor az simli kırmızı bi oje firmamızda çalışan bayan vermişti

Hocam oje sürünce yağmurda veya su gelince çıkmaz mı ?

Hocam 1 ay oldu her hafta muhakkak ben yikarim tazikli su tutturmadim hiç yağmura maruz da kaldim halen çikmadi
daha önce rütuş boyasi yaptirdim çok güneşte az siritti fakat normalde belli olmuyordu
ayrica zaten olan olmuş denemekten birşey kaybetmezsin bence

geçmiş olsun pasta cila bi işe yaramaz,ya rutüş yapılacak yada mustafa abinin dediği gibi tırnak ojesi ile kapatılacak.benim önceki aracım beyazdı.böyle çizikleri oje ile kapatıyodum.servise yolum düşerse rutüş yaptırıyodum.

gene bizim forum sitemizde bi konuda okumuştum bende serviste rötuş yapılamadığı söylenmişti o üyemize şuan konuyu bulamadım koymak için ama sanırım Mustafa Abi yardımcı olup o konuyu bulabilir orada nasıl çözümlendiği yazıyordur diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Teşekkürler arkadaşlar deniyecem bunu...

İstanbuldayım...resmini de koydum arkadaşlar :/

hemen hemen aynısından bende de var hocam boyatma derim ben pasta cila ile olduğu kadar gerisi kalsın...boyattığın zaman satışta boya takıntısı olanlarla uğraşmak zorunda kalırsın sonra...

Geçmiş olsun pasta cila denermisin . Çiziklerin bir kısmı giderilir ise hiç dokunmana gerek kalmaz

Geri