Park yaparken aracı sürttüm nerede boyatabilirim ?

AUTOKİNG vs. gibi mini onarım yapan firmalar var. bu tür problemleri sorunsuz hallediyorlar. ben daha önce clio 2 aracıma aynı bu şekilde bir sorunumu orada hallettirmiştim.

geçmiş olsun bu boyanın rötuşu zor olur bence ama yinede emin değilim

Teşekkürler arkadaşlar...murat bey in dediği gibi yapıcam pasta yapıp biraz araştırma yapcam bu konu hakkında gelişmelerden haberdar ederim..

kanyonda otopark kazaları meşhurdur :D Gçmiş olsun

Şu Kanyon Açılalı Kaç Sene Oldu Bilmiyorum Ama Bi Gitmek Nasip Olmadı Hala :)Bide Biz Görelim Nasılmış

Geçmiş olsun pasta cila ile sanırım halledilebilir gibi görünüyor derin değilse boya yaptırma bence

pasta cila yaptırın kurtarmaz ise nazarlık olarak kalsın boya yaptırmaktan iyidir.

Arkadaşlar pasta cila için öneriniz varmı ? nerde yaptırıyım ? yada kendim mi yapayım ?

Geçmiş olsun...:eyv
O çizikler pasta cila ile gitmez !
Aracın boyası çok cins kolay kolay renk tutturamıyorlar,servislere eğitim verilene kadar aracın rengine yakın bir tonda tırnak ojesi alıp çizikleri kapatabilirsin....:eyv

Geçmiş olsun...:eyv
O çizikler pasta cila ile gitmez !
Aracın boyası çok cins kolay kolay renk tutturamıyorlar,servislere eğitim verilene kadar aracın rengine yakın bir tonda tırnak ojesi alıp çizikleri kapatabilirsin....:eyv
aynen öyle yap pasta cila yap fazla bastırmadan verniği silinmiş olanları oje cilasıyla yap boyası giden yerleri oje ile yap kodu 0033 dü bende yaptım çok fazla belli olmuyor az simli kırmızı bi oje firmamızda çalışan bayan vermişti

Geri