Park yaparken aracı sürttüm nerede boyatabilirim ?

fscool

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba;bugun kanyon da dar bir park alanına girmeye çalışırken arka sağ lastik yan tarafı sürttüm.Uzaktan fazla bir şey belli olmuyor ama yakından kötü gözüküyor.Boyatmak istesem nerde boyatabilirim ? Serviste yaparlarmı ? nekadara patlar tahmini ?Araç rengi alev kırmızı.

Hocam hangi il de ikamet ettiğinizi söylerseniz yardımcı olabiliriz.

Geçenlerde Açılan Bir Konuda Yine Bir Kişi Alev Kırmızısı Clio IV Model Aracının Tamponunu Serviste Boyatmak İstemişti Ama Daha Sonradan Servis Bu Renkte Boyandığı Zaman Renk Ayırıyor Demişti, Daha Sonra Ne Oldu Bilemiyorum.

İstanbuldayım...resmini de koydum arkadaşlar :/

Geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun..

Son düzenleme:
Pasta cila bir deneyin
O kadar bir çizik için boyatmayın derim.
Tabi karar sizin nazarlığı olsun arabanın
Allah daha beterlerinden saklasın

çok çok geçmiş olsun benimde arka tamponun solunda var hiç elletmiyom pasta yaptım bıraktım öle pasta cila oraya pek fazla işlemez boyayı alıp götürmüş belliki,bi müddet bekleyin bu clio 4 lerin herşeyi serviste tam oturana kadar.ama makinayla yada elinizle fazla bastırmadan pasta yapın.

Geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun. Çok fazla kafan takma bence.:eyv

Çok saolun arkadaşlar.Allah kimsenin başına vermesin hepinize kazasız belasız sürüşler...

Gecmis olsun insallah soruna cözüm bulur ve halledersiniz olmasada saglık olsun nazarlık olur oda.

Not: Buarada aynalardan geri görüs cok saglıklı degil gibi geldi bana sizler icinde oylemi bilmiyorum tekrar gecmis olsun..

Geri