Park ve gündüz farı !!!

röle 50 tl tutmaz bence o elektrikci kazıklamak istedi seni aga emminin elektrikciye git derim avrupa yakasında olsan benim elektrikcime gotururdum seni.

Eyw anıl kardeşim sanada teşekkürler ilgin için RFC kardeşliği bu işte saolun gercekten

Ampulu koyup tesisat konmaması bence garip,orada başka bir iş vardır.Belki tesisat vardır.Serviste sormalısınız,neticede yeni araçlarda en ufak değişiklik aracı garanti dışı bırakabiliyor.Sorunu garantiyi bozmadan çözmeniz en mantıklı yol.Ancak eski araçlarda en basit çözüm basit bir role ile cevap almaktan yanaydı,bu arada kol ısınır ancak yanarmı yanmazmı sorusu bilmece.Bence sadece görüntü için elektrik aksamında ezbere iş yapmamak lazım.Daha büyük risk alacak bir modifikasyon değil.Her tarafın beyne bağlı olduğu bir sistemde bırak ampul eklemeyi,ampulun direnci bile değişse sıkıntı yaratabilir.

Ampulu koyup tesisat konmaması bence garip,orada başka bir iş vardır.Belki tesisat vardır.Serviste sormalısınız,neticede yeni araçlarda en ufak değişiklik aracı garanti dışı bırakabiliyor.Sorunu garantiyi bozmadan çözmeniz en mantıklı yol.Ancak eski araçlarda en basit çözüm basit bir role ile cevap almaktan yanaydı,bu arada kol ısınır ancak yanarmı yanmazmı sorusu bilmece.Bence sadece görüntü için elektrik aksamında ezbere iş yapmamak lazım.Daha büyük risk alacak bir modifikasyon değil.Her tarafın beyne bağlı olduğu bir sistemde bırak ampul eklemeyi,ampulun direnci bile değişse sıkıntı yaratabilir.

Doğru diyorsun ogün abi ama benim torpidoda aydınlatma yoktu serviste aynı şeyleri söylediler yapmak istemediler lambayı servisten aldım dışarda yaptırdım Allah'a şükür sorun olmadı...

İyi hoş diyorsun ogün abi ama ben aracı 16.000 bakıma götürdüğümde servis dekilerle yumruk yumruğa birbirimize giriyorduk nerdeyse baya bi olay cıkardım yani okonu hakkında merak etme renault servisleri afedersin ama rezalet garantilerini alsınlar .... artık ne yaparlar bilmiyorum ordada aynısını söledim zaten walla babamın tanıdığı yer olmasa uğraşacaktımda baya şirkete bile dun ordan sıfır clıo aldılar 5 tane satıscılara bende tanıdık diye ses cıkarmıyorum yoksa yapacaklarımı biliyorum satışcılara bile sövdüm yani orda yapacak bişi yok cunku bana satmadan önce incelerken her özelliğini gösterdiler test aracında aldığımla alakası yok anlıyacağın bu tur konuları kendi aramızda çözünce forum olarak daha sağlam oluyor :eyv Garanti servis felan yalan walla babamda 2011 mercedes e220 komp. var gecen onuda senelik bakımına götürdük ngzl bi servis o mengerler renoyla alakası yok anlatabildimmi bilmiyorum ve 5 kapı aldığımada pişman oldum keşke cupe alsaydımda ithal olsaydı onlar ithal gelıormus sonradan soledıler bana yani renaultun 40 fırın ekmek yamesi lazım Hizmet bakımından araçlara laf yok ama :eyv

Ben yazılımsal bir eksiklik diye biliyorum bu konuyu.Çünkü tesisat koyupta ampul koymayan var ama ampul koyupta tesisat koymaya firma yada koyulmayan araca pek rastlamadım. :)
Benim yol bilgisayarımdan gündüz farını aklifleştirip kapatabiliyorum, sizde o yok.Dediğim gibi bence herşey yazılımsal :)

Ben yazılımsal bir eksiklik diye biliyorum bu konuyu.Çünkü tesisat koyupta ampul koymayan var ama ampul koyupta tesisat koymaya firma yada koyulmayan araca pek rastlamadım. :)
Benim yol bilgisayarımdan gündüz farını aklifleştirip kapatabiliyorum, sizde o yok.Dediğim gibi bence herşey yazılımsal :)

Yok kardeşim serviste bana gösterdiler dediğin gibi bazı araclarda tesisatı var yazılımı yok ama bende gösterdiler sadece farın içerisinde boşluk olmasın diye ampül taktık burda işte dedi benim şalterler orda atmıştı ozman ben bir ilk olmuş oluyorum yarın fotoyuda eklerim megane 3 lerde fluance yazılımıda yuklu oldugunuda bıliyorum yerlılerde benim aracta megane 3 privilege+paket+b.xenon full yanı ona rağmen yok yazılımsal değil yani :eyv hatta ordakı yetkılı kişide yazılım gelse bile onları yükleyemeyız dedı onlar yurd dısından yuklu gelıyor dedı

vr9hcp.jpg

bursa da uretilenlerde 2010-2011 modellerde modulde gunduz fari olmadigindan yanmamaktadir

Gündüz farı farın nersinde kalıyor yada bu farın aktif olduğu megane 3 görseli var mı ? Merak ettim .

ben parklardan bagladim

Geri