Otobüsle mi Gitsem Arabayla mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DieseL26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabayla gidin kafanıza göre gezebilirsinizde merak ettiğiniz yer olur yol üstünde vs.

kesinlikle arabayla ;)

Hususi otomobil candır :aytuğ

arabayla gitmek daha sağlıklı...

rabanızla gidin bencede. İstediğiniz müzik, istediğiniz tonda.
Mola vermekte sınır ya da şartlı yer yok. İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde, istediğiniz kadar durabilirsiniz.

Yorumlar çok güzel teşekkür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı sağolun varolun. Bugün sabah 8 de pederleri yolladım. Varmışlar onlar. Bende Allah nasip ederse cumartesi sabah 5-6 arası çıkmayı düşünüyorum. Az önce sanayiden geldim. Vesting hause ye giren borunun contası eskimiş onu aldım taktım. Bide son susturucunun girişinde delik vardı onu yaptırdım. Çok şükür bi sorun yok araçta maşallah saz gibi. Tuvalet molasını vermesem tek marşta sıkılmadan yorulmadan giderim :salca Geze geze baka baka gitmek varken hızlı gitmek saçma zaten. Zorunlu haller dışında. Max 150 yaparım oda 6 saat yolculukta 20 dakika sürmez. Genelde 90-120 arası seyrederim.

arabanla geze geze gidin derim ancak birde sıcaktaki klımasızlık var.... :eyv

Bende olsam arabayla giderdim. Yola çıkmadan önce hava filitresini de temizletin, yolda ciğerleri açık açık yol alırsın.
Yolunuz açık olsun....:eyv

arabanla geze geze gidin derim ancak birde sıcaktaki klımasızlık var.... :eyv

Sabah çıkıcam yola, öğlen sıcağı basmadan varmış olurum. Ya zaten sıcağı cartı curtu bahane etseydim torosa binmezdim. Dalga geçmek için sölemiyorum. Sadece ne var ya işte araba diyenlere diyorum; bir kez çarşıya inin ve yarım saat çarşıda dolaşın, park edin durun kalkın vitesle boğuşun ondan sonra gelin yanıma kafanızdan ter akmazsa benden 1 depo hediye dediğimde gülüyorlar :)

boyunuz 1.90 sa otobüs tam bir eziyet... kendimden biliyorum :) otobüslerden nefret ediyorum son yolculuğum 15 saat sürdü ama araba olmadığı için mecbur katlanıyoruz... araç olsa 50 liralık otobüs yerine 250 lirayı gözünü kırpmadan yakarım :)

Geri