Otobüsle mi Gitsem Arabayla mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DieseL26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araçta çekindiğim korktuğum bir eksiği yok. Bir tek yağın zamanı 600 Km kadar geçti oda sorun olmaz. Evet trafik yoğun olabilir ancak öğle saatlerine doğru. Ben saat tam sabah 5' te Allah nasip kısmet ederse marşa basarım gazımı alır, balıkesirde 1 kere mola verir tahminen 10.00 - 10.30 arası Burhaniye-Ören'de olurum.

eğer otobüste uyurum giderim demiyor aracı kullanırsam yorulmam diyorsanız 10 tl falan fark düşünülecek bir fark değil sanırım benim pasaklıyla 160 a falan patlardı en azından sanırım:)

Orta kapıdaki koltuktan al biletini. Yada direk şöför arkasından. O kısımlar daha geniş oluyor. Yayıla yayıla gidersin. :)

bu otobüsten otobüse değişiyor sanırım, eğer orta kapının arkasına denk gelen yeri diyorsanız. hoş önüne gelenlerde de koltuklar yatmıyor yine eziyet oluyor bazen.
orta kapı arkasına bir defa düştük ve ön koltuk altına ayak uzatma şansı da olmadığından dizlerimiz sıkışmıştı iyice nişanlımın da benim de, o defadan sonra şoför tarafından bilet almaya ya da önlerden almaya çalıştım hep. otobüsü son anda değiştirip düşmüştük daha önce de o koltuklara.

eğer otobüste uyurum giderim demiyor aracı kullanırsam yorulmam diyorsanız 10 tl falan fark düşünülecek bir fark değil sanırım benim pasaklıyla 160 a falan patlardı en azından sanırım:)

Bana yeterki uzun yol olsun hiç bıkmam usanmam :)

Araba İle Gitmek Daha Mantıklı :eyv

​Elbette kendi aracınız:eyv

Yorum ve görüşleriniz için tek tek teşekkür ederim. Benimde düşündüğüm yolda hep birlikte karar kılmış olduk. Sağolun.

Aracin Sikinti Cikarmaz İse Aracla Ufak Ufak Geze Eylene Gidin
En Temiz Seyehat Bu Dedigim Gibi Olan Ben Ailemle Genelde Geze Geze Gore Gore Gidiyorum İstanbul Adapazari Bile Bazen 4 Saat Suruyor Trafik Olmasa Bile

Araç ile makul bir hız tavsiye olunur

Havalar serinledi camı kapatırsınız ufaktan soğuk ayarda açılır daha sonra bir müzik açıp 120 falan gittim bazı yerlerde basttımmı off diyorum :)

Geri