harika yazmışsınız tercüman oldunuz bana ama gelgelelim ilgilerini çekeceğini sanmıyorum gene aynı cevapları verirler gibime geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renault iletişim bölümünden şikayet kısmına şu mesajı yolladım bakalım ne cevap gelecek.
Merhaba ben MEGANE 4 HB ICON 1.5 DCI 110 EDC aracımı Kocaeli Ernaz otodan aldım. Aracın satın alma teslim test vs herşeyinden memnunum ancak bir sorum sorunum var Zonguldak Merkez, Kdz Ereğli ve Kocaeli Ernaz servislerini aradım ancak istediğim yanıtı malesef alamadım. Gelelim sorunuma ;
Benim aracın İcon baz yani kontrol paketi yok kontrol paketi olmayınca ön park sensörüde yok.
Ben aracıma ön park sensörü taktırmak istiyorum fakat sorduğum tüm servislerdeki arkadaşlar sonradan takılacak ön park sensörünün harici olabileceğini sisteme entegre olabilecek şekilde bir alt yapının mevcut olmadığını söylediler. Oysaki sitenizde aksesuarlar bölümünde ön park sensörünün tanıtımı aynen şu şekilde.
"Ön park sensörü
Otomobile mükemmel bir şekilde entegre olan bu park sensörü güvenli bir şekilde park etmemize yardımcı olur. Ref.8201537464"
Ben bu tanıtıma bakarak ve multimedya ekranda ki ön park sensörünün gösterilmesi gereken yerdeki çizgilerin bile mevcut olduğunu görerekten bu alt yapının olabileceğini düşünüyorum yani sadece sensörler takılarak multimedya ekranında entegre edileceği kanaatindeyim.
Lütfen yazdıklarımı okuyup düzgün bir yanıt vermek için arayın yada mail atın daha öncede buradan yazdım servis beni arıyor ve bakım randevusu randevusu almak istiyormuşsunuz diyorlar anlıyorum ki yazdıklarım okunmamış bile. Bu seferde aynısı olmasın istiyorum. Bana net makul bir cevap yazın yeter. Olmuyor sa bu aksesuar nedir açıklama yapın.
Erdoğan Saka
Malesef arayan olmadı henüz. Olumlu ya da olumsuz bir cevap alınca bilgilendirme yapacağım.On park sensoruyle ile ilgili bir gelişme yok mu