Onden gelen sorun! !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gördük saol. bende amorsitor takozunu küçük lastik gibi bişey sanıyordum

paylasim icin tesekkurler Onur abi boyle konulari biliyor valla tebrikler :)

kardeşim iyi görmüşsün bulmuşsun bakalım. ama sen bi yaptır sonra sorun gittimi yazarmısın buraya tekrar merak ettim..

benim bu araçta en cok ve tek canımı sıkan olay şuki yaptırıyom sorun düzelmiyo yaptırıyom sorun düzelmiyo tekrar yaptırıyom istedigim sorun düzelmiyo.. ellenmedik değişmedik yerini bırakmadım bu gidişle....

Bi arkadasa gosterdim resimleri o dediki bu takoz degil bu amastor plastigi amastore pislik girmesin die o plastik varmis ondan yapmaz dedi :banghead::banghead dogru mu soluyor acaba bilen arkadaslar varsa yardumci olur musunuz

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben de takozları kaput açıldığında podyaların üstündeki şey diye biliyorum..
emin değilim ama

kardeşim iyi görmüşsün bulmuşsun bakalım. ama sen bi yaptır sonra sorun gittimi yazarmısın buraya tekrar merak ettim..benim bu araçta en cok ve tek canımı sıkan olay şuki yaptırıyom sorun düzelmiyo yaptırıyom sorun düzelmiyo tekrar yaptırıyom istedigim sorun düzelmiyo.. ellenmedik değişmedik yerini bırakmadım bu gidişle....

benimde senin gibiydi. ön takım komple değişti. sonra yine ses geliyordu.
ustaya götürdüm ön tekerleri söktü içinden galiba rot başlarınımı biyerleri iyice sıkıştırdı düzeldi.
seninkini iyi ayarlayamamıştır.
bende hiç ses kalmadı ön takımı yenileyince

Resimde patlak olan sey ne onu arastiriyorum suan

Resimde olan sey amastor lastigimis ve bu lastik herhangi bi sese yol acmazmis sikintiyi cozmedik anliyacaginiz :banghead::banghead:

geri geri giderken ses: motor takozu
diğer sesler: amorsitor takozu
diye tahmiin ediyorum

(not: ustabaşı falan değilim sadece yediğim kazıkların toplamıyla yorumlar yapıyorum:))

:) sen yeni mi aldin arabayi yoksa coktandir sende mi bu kadar nie masraf cikartio ki bu araba ....amastor takozlari saglam onlara baktim da motor takozlarina bakamadim tabi

Geri