Ön ve Arka Döşemem farklı

3 haftadır telefon trafiği devam ediyor yılbaşı stok sayımları varmış

Benim tahminim 10 gün içinde değişmiş olur arka koltuklarım.

Kibar ve iyi niyetli oldukları için ben de fazla baskı yapmadım.

Ama koltuk değişimi sırasında boya ve koltuk koruma hediyesi isteyeceğim. 1 ay bekledim sonuçta.
aynen bi jest istemekte fayda vay :eyv isteyeniz bi yüzü vermeyenin 1001 yüzü :)

aynen bi jest istemekte fayda vay :eyv isteyeniz bi yüzü vermeyenin 1001 yüzü :)

aynen dostum

3 haftadır telefon trafiği devam ediyor yılbaşı stok sayımları varmış

Benim tahminim 10 gün içinde değişmiş olur arka koltuklarım.

Kibar ve iyi niyetli oldukları için ben de fazla baskı yapmadım.

Ama koltuk değişimi sırasında boya ve koltuk koruma hediyesi isteyeceğim. 1 ay bekledim sonuçta.

En azından bir hediye ile memnuniyetinizi sağlarlar inşallah..

dün bika ya bıraktım aracımı.
döşeme değişimi için. ancak teslim aldığımda sadece sırt bölgesinin değiştiğini gördüm.
yani değişim yapıldı ama yarım yapıldı.

ayrıca ön taraftan ses geliyordu onu çözdüler.

şunu anladım, bir araç ilk çıktığında almamak gerekiyor.

şimdi arka koltuğun kalan bölümünün değişimini beklemeye başlıyorum.

gecmıs olsun gercekten sınır bozucu bır durum barız bırsekılde hata var ve bunu musterıye bekleterek yansıtıyorlar ayıp ....

dün bika ya bıraktım aracımı.
döşeme değişimi için. ancak teslim aldığımda sadece sırt bölgesinin değiştiğini gördüm.
yani değişim yapıldı ama yarım yapıldı.

ayrıca ön taraftan ses geliyordu onu çözdüler.

şunu anladım, bir araç ilk çıktığında almamak gerekiyor.

şimdi arka koltuğun kalan bölümünün değişimini beklemeye başlıyorum.
Doğru söylüyorsunuz aslında, biz bile fabrikada piyasaya sürülmeden önce bi kaç sorunu çözmeye çalışıyorduk, her ne kadar araçlar 1 sene önceden çıkıpta denenmeye başlansada ilk serilerde sıkıntılar olabiliyor, gerek üretim bandında sizin başınıza geen sorun gibi gerekse mekanik veya teknik sorunlar olabiliyor maalesef, bu arada dip not: 2011 yılında Bursada 63 adet Clio IV üretilmiştir, tabiki bunlr test araçları :eyv sizede tekrardan geçmiş olsun :eyv

Geri