Olur a Bir Gün Karşınıza O Çıkarsa..........:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Karsıma cıkmasın kötü olur :D

Ek yapayım tilki abiye iki ayaklı ayılar için biber gazı ve haydar kullanabilrsiniz hehe

Sen ek yaparsan ben ek-1 yaparım
:aytuğal işte bunlar senin yöntemleri deneyen yurdum insanlarıhehe

koca-vahseti.webp

ayi-saldirisina-ugrayan-koylu-iyilesiyor-345849-01.webp

mezar_tasi1.jpg

Umarım açıklayıcı olmuştur:aytuğBu arada ben niye ayının tarafını tutuyorum hala çözemedim ya neysehehe

ac_ayi_kahvehaneyi_basti_h26359.jpg

Ben masumları demedim iki ayaklı metropol ayılarından bahsediyodum abi qw

Hemen günahımı alın hemen:aytuğBuyur kaynak:cool:

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde kaymakamlık tarafından tanıtım için bastırılan rehberde, ayı görüldüğünde yapılması gereken kurallara dikkat çekildi:hıh

Vay be bizim köy hehe

TV 'DE DÜNYANIN EN İYİ SİRKLERİNDE YADA HAYVANAT BAHÇELERİNDE YILLARCA ÇALIŞMIŞ, HATTA VAHŞİ HAYVANLAR KONUSUNDA NERDEYSE DOKTORA YAPMIŞ ADAMLARIN ,KENDİ EĞİTTİKLERİ HAYVANLAR TARAFINDAN NASIL SALDIRIYA UĞRADIĞINI HATTA ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ BİR ÇOĞUMUZ GÖRMÜŞÜZDÜR.. BÖYLE BİR HAYVANLA İLK KEZ KARŞILAN BİRİ YOK ÖLÜ TAKLİDİ YAPMAK,YERE UZANMAK FALAN HİKAYE HA BİRDE KONUŞMAKTAN SÖZ EDİLİYOR EN KOMİK OLANDA BU heheSÖYLERMİSİNİZ AYIYA İLK DİYECEĞİNİZ CÜMLE NE OLURDU:soryyy??? BENCE İNSANIN İLK YAPACAĞI ŞEY KALBİ DURANA KADAR KOŞMAK OLUR.. EN İYİSİMİ VAHŞİ DOĞADA YANLIZ GEZMEYİN YADA YANINIZDA SİLAH BULUNDURUN:silah

Bişeyi unutmuşlar eğer titizlik hat safhadaysa yanınzda ördek bulundurun ve kesinlikle yedek don alın hehe hehe

TV 'DE DÜNYANIN EN İYİ SİRKLERİNDE YADA HAYVANAT BAHÇELERİNDE YILLARCA ÇALIŞMIŞ, HATTA VAHŞİ HAYVANLAR KONUSUNDA NERDEYSE DOKTORA YAPMIŞ ADAMLARIN ,KENDİ EĞİTTİKLERİ HAYVANLAR TARAFINDAN NASIL SALDIRIYA UĞRADIĞINI HATTA ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ BİR ÇOĞUMUZ GÖRMÜŞÜZDÜR.. BÖYLE BİR HAYVANLA İLK KEZ KARŞILAN BİRİ YOK ÖLÜ TAKLİDİ YAPMAK,YERE UZANMAK FALAN HİKAYE HA BİRDE KONUŞMAKTAN SÖZ EDİLİYOR EN KOMİK OLANDA BU heheSÖYLERMİSİNİZ AYIYA İLK DİYECEĞİNİZ CÜMLE NE OLURDU:soryyy??? BENCE İNSANIN İLK YAPACAĞI ŞEY KALBİ DURANA KADAR KOŞMAK OLUR.. EN İYİSİMİ VAHŞİ DOĞADA YANLIZ GEZMEYİN YADA YANINIZDA SİLAH BULUNDURUN:silah

İşte buda sonu olur onu anlatmaya çalışıyor kısaca zira normal bir ayı:aytuğ50 kmh hızla ve km'lerce koşabilirıslıkSilah ise içerdiği yağ tabakası nedeniyle kafasından vurulmadığı zaman onu 10 kat sinirlendirmek ve vahşileştirmekten başka işe yaramaz.Ha vurdunuz diyelim 38.000 tl para cezası borumu bu ayuhehe

işte buda sonu olur onu anlatmaya çalışıyor kısaca zira normal bir ayı:aytuğ50 kmh hızla ve km'lerce koşabilirıslıksilah ise içerdiği yağ tabakası nedeniyle kafasından vurulmadığı zaman onu 10 kat sinirlendirmek ve vahşileştirmekten başka işe yaramaz.ha vurdunuz diyelim 38.000 tl para cezası borumu bu ayuhehe
kim olursa olsun o an cezasi 38 değil 338.000 olsa vurur..

valla böyle bişiyi bana koşarken görsem saygı duymaktan fazlasını yapamam heralde :) büyüksün abi :)

Geri