Olur a Bir Gün Karşınıza O Çıkarsa..........:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi şanslar:aytuğ

Ayı insandan hızlı koşar:aytuğ
Ayı insandan iyi yüzer:aytuğ
Ayı ağaca insandan hızlı tırmanırhehe

Valla:aytuğ

Ölü taklidi yapmana gerek yok, zaten kalpten gidersin..:D,
Beni tanımasına gerek yok, ya arkanı dönüp bişeyler söylerken hızlıca gelse ne yapacaksın..:D
O anda topuklayıp kendini bi yerlere atmak en iyisi..:D

Baktım Kalpten Gitmedim Bende Üstüne Yürürüm Sıkıntı Yok :D

Ölü taklidi yapmana gerek yok, zaten kalpten gidersin..:D,
Beni tanımasına gerek yok, ya arkanı dönüp bişeyler söylerken hızlıca gelse ne yapacaksın..:D
O anda topuklayıp kendini bi yerlere atmak en iyisi..:D

Abicim amma tırstınız garibimden yaahehe(Bknz.aşağıdaki resim:)) istenirse adam gibi konuşulur tartışılır icabında rakı bile içilir:aytuğ muhteremle yapmayın bu kadarda cıx cıx cıx yawhehe
41000000000929697.jpg

images

hepsi hikaye bunların ben altıma ederdim korkudan:)

aman arkadaş benden uzak dursun :D

benim zaten her zaman karşıma çıkıyor :D

trafikte, düğünlerde, hastanede bol bol görüyorum :D

ölü taklidi yapıyorum, görmemezlikten geliyorum. yeni nesillerde biçak, ustura, silah hepsi var :D o yüzden bulaşmamaya çalışıyorum:D

öyle de bir durum var; ayılar arkalarından sessizce yaklaşıp dokunulduğunda bayılabilen hayvanlar diye duymuştum. yine de bol miktarda gürültü çıkartabilen şeylerle dolaşmak iyi bir yöntem gibi. havaya bir el ateş edebilir veya şu kız kaçıran, çatapat tarzı zımbırtılarla ses çıkartıp ayıyı kaçırtabilirsiniz.

her türlü giderim olur :D dalarız mevzuya bakarız keyfe nerdeki bitti mevzu dermişim topuk :D :D :D :D

Ek yapayım tilki abiye iki ayaklı ayılar için biber gazı ve haydar kullanabilrsiniz hehe

Geri