Öğrenci Arkadaşlar Finaller Ne Durumda? :)

Bugun bitirdim sınavları tezimide teslim ettim geri kalan sadece staj ve iki tane zorunlu olan yıllardır veremediğim matematik dersi ondan sonra mezun olacağım inşallah

Bugun bitirdim sınavları tezimide teslim ettim geri kalan sadece staj ve iki tane zorunlu olan yıllardır veremediğim matematik dersi ondan sonra mezun olacağım inşallah

umarım sorunsuz mezun olursun;)
Benim de yarın bitiyor ama ben de bittim. iş yoğunluğuyla sınavların aynı zamana gelmesi bitirdi beni. Sanırım 7 dersten 6sını geçiyorum

umarım sorunsuz mezun olursun;)
Benim de yarın bitiyor ama ben de bittim. iş yoğunluğuyla sınavların aynı zamana gelmesi bitirdi beni. Sanırım 7 dersten 6sını geçiyorum

Sağolasın valla bende bir tane F geldi oda matematik onun dışında başka bir sıkıntım yok şuanlık =) Umarım sende hepsini geçersin kolay gelsin diyorum =)

Sanırım üniversite hayatım bitmeyecek gibi ve özel üniversite olduğu için yaz okuluydu bütünlemesiydi dahada sıkıntı haliyle. İlk final cumartesi günü son final ay sonu :)

finaller bitti :) 4 sınav açıklandı eğitim fakültesinde büt nedir bilmeyiz:) 7 ders var birisi stajyerlik diğerler 6 dersten 4ü açıklandı BA BA BB AA :D
bölüm Fen ve Teknoloji öğr. Burdur Eğitim Fakültesi
KPSS bizi bekliyor alan madurlarından biride benim :)

finaller bitti :) 4 sınav açıklandı eğitim fakültesinde büt nedir bilmeyiz:) 7 ders var birisi stajyerlik diğerler 6 dersten 4ü açıklandı BA BA BB AA :D
bölüm Fen ve Teknoloji öğr. Burdur Eğitim Fakültesi
KPSS bizi bekliyor alan madurlarından biride benim :)

Notlarına nasıl özenerek baktım bilemezsin:D Geçen yıl ilk dönem benim de notlarım BA BB geliyordu sonra koptum biraz, dersler de ağırlaşınca C ve D çok sık karşıma çıkar oldu :D
Bu dönem de orta notlarla geçeceğim gibi. mezun olayım da başka bir şey istemiyorum :D

yanlış bölüm seçmişsin eğitime gel çok rahat AA notlarını görürsün :) şaka biyana iyi bölümün zorlukları muhakkak olacak allah kolaylık versin bitirince rahatlarsınz inşallah :)

Bugün bitti ama daha bütler var :(

Ben de Türkçe öğretmenliği son sınfım finaller geçen hafta bitti ama son senemizde çan getirdiler ve en büyük kazığı attılar notlar belli eski sistemde çok rahat geçebileceğim notlardı şimdi mecbur sınıf ort. bekliyorum..... :sinirli

yanlış bölüm seçmişsin eğitime gel çok rahat AA notlarını görürsün :) şaka biyana iyi bölümün zorlukları muhakkak olacak allah kolaylık versin bitirince rahatlarsınz inşallah :)

Fen edebiyat matematik mezunuyum zamanında ona zor diyordum:) şimdi mühendislik 3 sınıfta olunca matematiği arar oldum :(
bir de kız arkadaşım eğitim fakültesinde film izleyerek tavla oynayarak finallere hazırlandığını görünce neler hissettiğimi anlatamam
:sinirli

Geri