Öğrenci Arkadaşlar Finaller Ne Durumda? :)

Haftaya başlıyor çok sıkıntı abi çookkkk.:D

Bilirim o sıkıntıyı şu anda yaşıyorum :) Kolay gelsin

bölüm ne hocam senin ?

İnşaat müh. 3. sınıf

Mühendislik okumak pişmanlıktır demeliyim sanırım :D

Kesinlikle katılıyorum. Zamanında matematik okurken fen edebiyat fakültesi zor derdim müh-mimarlık fakültesinden sonra tıp dışında fakülte tanımam :D

Bilirim o sıkıntıyı şu anda yaşıyorum :) Kolay gelsin

İnşaat müh. 3. sınıf

Kesinlikle katılıyorum. Zamanında matematik okurken fen edebiyat fakültesi zor derdim müh-mimarlık fakültesinden sonra tıp dışında fakülte tanımam :D
kpss deyince ben öğretmenlik için hazırlanıyorum eğitim ve son olarak da alan sınavı soktu ösym saolsun gy-gk + eğitim + alan triple yaptık yani üçü bir arada :D

kpss deyince ben öğretmenlik için hazırlanıyorum eğitim ve son olarak da alan sınavı soktu ösym saolsun gy-gk + eğitim + alan triple yaptık yani üçü bir arada :D

Yök bana formasyon vermedi ben de kızdım tekrar öss'ye girdim. Yoksa şu anda mat öğrt için ben de aynı stresi yaşıyordum ;) Çok dertli iş kolay gelsin

Diğer derslerin bu kadar iyiyken gidip hocayla tartışman doğru olmaz. Haklıyken haksız konuma düşmemelisin sakin olmaya çalış dersi geçmenin bir yolu bulunur ;)

Abi dersi geçmenin kolayı nasıl bulunur bilmiyorum ama durumu şöyle anlatayım ;

Ben II. Öğretim öğrencisiyim . Bu kadın benim 1 dersime giriyor . Ben 1 dersinden kaldım .
Arkadaşım I. Öğretim öğrencisi...Aynı hoca 2 dersine giriyor arkadaş 2 haftadır çalıştı ve 2 derstende kaldı .

Aynı hoca önümüzde ki dönem 3 dersimize girecek , ben kara kara düşünüyorum ne yapacağımı ki 3 dersten de kalırım . ( Bırakır çünki *********** )
Sırf devletten büt için 30 TL kişi başı alacağı için yapıyor . Çoluğunun çocuğunun boğazında kalsın .

Kaldığım yurt çok çok kötü . Başka yurt yok ayrıca pahalı . Lanet olsun ki böyle bir yere geldiğime .

Bu hafta başladı sınavlarım, şu ana kadar 2 sınav olduk bugün ki güzel ama dünkü şansızlığımdan gitti sınavım ve dikkatsizlik tabi, ama vizelerimden biri açıklanmış bugün sinirden ağlıcam nerdeyse 70 80 beklediğim kağıda 40 vermişler, bıktım artık ya yarın hocanın yanına gidicem inş sinirden ters bişey yapmam :pislik finallerde herkese başarılar, Allah yardımcımız olsun

Ben II. Öğretim öğrencisiyim . Bu kadın benim 1 dersime giriyor . Ben 1 dersinden kaldım .
Arkadaşım I. Öğretim öğrencisi...Aynı hoca 2 dersine giriyor arkadaş 2 haftadır çalıştı ve 2 derstende kaldı .

Aynı hoca önümüzde ki dönem 3 dersimize girecek , ben kara kara düşünüyorum ne yapacağımı ki 3 dersten de kalırım . ( Bırakır çünki *********** )
Sırf devletten büt için 30 TL kişi başı alacağı için yapıyor . Çoluğunun çocuğunun boğazında kalsın .

Kaldığım yurt çok çok kötü . Başka yurt yok ayrıca pahalı . Lanet olsun ki böyle bir yere geldiğime .

Her yerde böyle numuneler çıkıyor. bizde de bir hoca yaz okuluna bırakıp yaz okulunda lise soruları soruyordu. ben de bilerek gitmedim yaz okuluna bu dönem dersi tekrar alıyorum. Sana tek tavsiyem gidip hocayla tartışma da ne yaparsan yap. Kötü niyetli insanımız çok, bunlar mevki sahibi olunca elden bir şey gelmiyor malesef...

bugun bıttı ve cok ıyıydı..4 yıldır geçemedıgım 1.sınıflarla utanarak gırdıgım kımya dersını sonunda verdım :D

örgün öğretimde 5 ilkokul + 7 anadolu lisesi+ 4 üniversite = 16 senede sadece 2 dersten büte kaldım ve 2 si de bu sınav parası için bırakanlar işin komiği de birinden 85 diğerinden 90-95 alarak bütü geçmiştim, bu iki herifin de ortak yönü bütte geçebilecek öğrencileri bırakıyorlardı, sözüm ona dindar daha müslüman geçinen tiplerdi, kritik öğrenciyi bıraksalar kalırmış, nasıl olsa geçersin demişti bir tanesi hatta yüzüme, aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor kaç sene geçse de :asabi

açıköğretime girdim sonrasında 2 yıllık bölümü 4 yılda yaya yaya bitirdim, bütlere bileğimin hakkıyla kaldım finallere girmeyerek, çalışmayarak, nasıl keyifliydi anlatamamqw, hak etmeden böyle adi planlarla insanların hayatıyla nasıl oynuyorlar, eminim o paralar çıkmıştır ya da çıkacaktır bir taraflarından...:asabi

örgün öğretimde 5 ilkokul + 7 anadolu lisesi+ 4 üniversite = 16 senede sadece 2 dersten büte kaldım ve 2 si de bu sınav parası için bırakanlar işin komiği de birinden 85 diğerinden 90-95 alarak bütü geçmiştim, bu iki herifin de ortak yönü bütte geçebilecek öğrencileri bırakıyorlardı, sözüm ona dindar daha müslüman geçinen tiplerdi, kritik öğrenciyi bıraksalar kalırmış, nasıl olsa geçersin demişti bir tanesi hatta yüzüme, aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor kaç sene geçse de :asabi

açıköğretime girdim sonrasında 2 yıllık bölümü 4 yılda yaya yaya bitirdim, bütlere bileğimin hakkıyla kaldım finallere girmeyerek, çalışmayarak, nasıl keyifliydi anlatamamqw, hak etmeden böyle adi planlarla insanların hayatıyla nasıl oynuyorlar, eminim o paralar çıkmıştır ya da çıkacaktır bir taraflarından...:asabi

Çiğdem Abla inan benim için büte girmek hiç önemli değil . Benim için max 1 saatlik yol .
Adanadan , Ankaradan arkadaşlar var , kara kara düşünüyorlar .
Yol parası falan filan işte ıslık Ne yazıkki para denen şey kolay bulunmuyor o bahsettiğiniz sözde dindar insanların yüzünden..

tez yazım konusunda yardım edecek var mı ? :)

Geri