Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Note 2 eğlenceli bir telefon kullanım alanı çok geniş hemen hemen bir pcde ne yapıyorsan bunda da çoğu şeyi yapıyorsun büyüklüğüne en başta alışmak biraz zor oluyor yani zor dediğim en fazla bir hafta içinde alışırsın, taşıma sıkıntı olmuyor. S-pen olayı bence Note serisini diğer telefonlardan ayıran en büyük özelliği kalemin tepkisi çok çok iyi. Kamerası gayet güzel. Lakin ekran çözünürlüğü için aynı şeyi söyleyemem 267ppi yani iPhone 4S ve 5 teki görüntü kalitesini asla bekleme o keskinlik yok. Beğenmediğim yönü malzeme kalitesi bence rezalet ben böyle dandik bir malzeme görmedim bildiğin plastik kalite yok eline aldığında o basitliği maalesef hissediyorsun ve kesinlikle malzeme kalitesi konusunda kimse iPhone'nun eline su dökemez.
Ama şuan Note 2 alınmaz bence abi çünkü 3 4 aya Note 3 gelecektir. Ben iPhone'dan Note 2 ye geçtim ve ara ara iPhone'u gerçekten arıyorum ben Note 3 ve iPhone 5S' i bekliyorum, eğer iPhone farklı bir şeyler ortaya çıkarırsa yeniden tercihim iPhone olur. Yani sana da beklemeni tavsiye ederim. Note 3 ve iPhone 5S arasında seçimini yaparsın sende...