Nıssan JUKE R neymiş be abi

adam yapmış ama

​Şaka makinası gibi niyesini bende bilmiyorum ama bayılıyorum bu tipsiz makinayaqwBirde at sahibine göre kişneme olayıda var bu videolarda;)

Juke a 590 bin $ verene kadar gider R35 GT-R alır paşa paşa binerim .Ha dengesiz bir makina mı evet şaka makinasımı evet ama okadar para ya gereksiz araba. Türkiye den 3 tane sipariş var şu anda diye biliyorum .

gerçekten 590 bin $ mı yoksa sıfırn biri fazlamı yazılmış Uğur. 590 bine ege denizinde ada alınır:)

gerçekten 590 bin $ mı yoksa sıfırn biri fazlamı yazılmış Uğur. 590 bine ege denizinde ada alınır:)

O fiyat abi gerçekten . Düşmüş vaziyeti birde bu fiyat 780 bin $ dan falan bahsediyorlardı ilk başta . İlk prototip i ürettiklerinde mod firması yaptı sanıyordum video ları falan görünce . Araştırdım biraz sipariş aldıklarını öğrendim 780 bin $ falan diyorlardı sonradan düşürdüler :D

O fiyat abi gerçekten . Düşmüş vaziyeti birde bu fiyat 780 bin $ dan falan bahsediyorlardı ilk başta . İlk prototip i ürettiklerinde mod firması yaptı sanıyordum video ları falan görünce . Araştırdım biraz sipariş aldıklarını öğrendim 780 bin $ falan diyorlardı sonradan düşürdüler :D

duyulmamış indirim, fırsatı kaçırırsak bize darılırlar :D

Geri