Nedir bu ses lütfen yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam yarın işe giderken soğuk komunda deneyeceğim mutlaka... İlk defa böyle bi sesle karşı karşıyayım... Kimse ne olduğunu bulamıyor

Tamam yarın işe giderken soğuk komunda deneyeceğim mutlaka... İlk defa böyle bi sesle karşı karşıyayım... Kimse ne olduğunu bulamıyor

Sabahleyin Kaloriferi dene, eğer ondan da değilse kapı fitilleri de yapabilir ;) ona da başka çözüm ararız.

Maalesef denendi ama kalorıfer ile ilgili bişey değil

Yok mu bir fikri olan

Yokmu kimse tahmini olan

Tahminim yok ama tavsiyem var hocam fazla didikleme zararı yoksa çünkü hangi sanayiye ustaya gidersen ooo bu ses şurdan geliyor buldum dicek o parçayı değişecek alacak paranı gönderecek seni tam yolunacak kaz durumuna gelmişsin şuan haberin olsun :D ( rencide etmek için sölemedim yanlış anlama onların gözünde öylesin şuan )

Abi sizde nasıl bi kulak var ya ? 2 kere izledim videoyu 2. de kulağımı yaklaştırdım hoparlöre hiç yabancı ses duymadım. mis gibi sessiz araba. çok pimpirikli olmak abi maşallah mis gibi araban . Arkadaşın dediği gibi usta usta gezme masraf çıkartırlar (:

Abi sizde nasıl bi kulak var ya ? 2 kere izledim videoyu 2. de kulağımı yaklaştırdım hoparlöre hiç yabancı ses duymadım. mis gibi sessiz araba. çok pimpirikli olmak abi maşallah mis gibi araban . Arkadaşın dediği gibi usta usta gezme masraf çıkartırlar (:
Videodan çok belli olmasada insanı sinir ediyor bu ses. Hala bulunabilmiş değil... Sesi sadece rampa aşağı yapıyot...

Eksoz bağlantı vidalarına ,özellikle orta susturucunun orayı kontrol et.sanki orta susturucu boşluk nedeniyle kasislerde vuruyor gibi.

Geri