Nedir bu ses lütfen yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonunda bu sesten kurtuldum... Sorun Sağ ön motor kulağı... Kendi çabalarımla buldum... Kesinlikle motor kulağını söküp dışarıda kontrol etmeden anlaşılmıyor. Kopma vs yok sadece lastik özelliğini kaybetmiş...

Sonunda bu sesten kurtuldum... Sorun Sağ ön motor kulağı... Kendi çabalarımla buldum... Kesinlikle motor kulağını söküp dışarıda kontrol etmeden anlaşılmıyor. Kopma vs yok sadece lastik özelliğini kaybetmiş...

Nihayet çözülmüş hayırlısı olsun motor kulağı değiştirildiği çözüm için.

merhaba.
motor kulağı komple mi değişti ? komple değiştiyse maliyet ne kadar oldu ?
komple değişmeden sadece lastiği değişmiyor mu?

Hocam Merhaba, Benim araçta da kasisten geçerken bir ses geliyor. Bilgin var mıdır acaba?

Kurtuldugunuza sevindim. Aractan gelen tikirtilara ben de takiliyorum :D

Clio4’lerde bildigim sorunlar;
-bagaj kilidi tikirtisi
-emniyet kemeri tokasinin kapiya degmesi,
-arka koltuktaki emniyet kemerinin sallanmasi,
-Bir de benim aracimda sol arka kapi degistikten sonra kapi dosemesinden gelen tikirti sesi. Duymamak icin muzigi aciyorum. Sesi yukselttikce basstan daha cok zangirdiyo. Bi firsat bulsam baktiricam :)

Geri