Ne desem bilemiyorum...

hocaaa sen heralde cennetten yazıyon. ben dünyada yaşıyorum, dünyada oluyor böyle şeyler.

dipnot :katili bulundu.
psikonun teki, 2 tane yaralama olayı varmış önceden.
niye çıkarıyorsun.
idam geri gelsin!!!
sorgudan ne çıkmış , sırf fenerli olduğu için mi yani ? içeriğini hiçbir haber sitesi yazmadı veya bende görmedim belki önceden bi husumetleri vardı bilemeyiz...

Anlamıyorum. Futbolcular milyar dolarlar alıyorlar, sen orada birbirini vur, kır, öldür. Eline geçti? Şimdi sen o adamı öldürdün diye gs li hiçbir futbolcu mutlu değil. Veya öldürmek yerine dövsen, yine hiçbir futbolcu mutlu olmayacaktı. Onlar yaşantılarına devam edecekler, bizler gibi. Anlamıyorum bu aşırı taraftarlık, holiganlık olaylarını. Tut takımını, yendiyse sevin, yenildiyse üzül. Fazlası niye? Sen orada taşkınlık yapınca, cebine para girecek değil, başka bir şey olacak değil. Olan sana ve/veya karşındakine olacak..

sorgudan ne çıkmış , sırf fenerli olduğu için mi yani ? içeriğini hiçbir haber sitesi yazmadı veya bende görmedim belki önceden bi husumetleri vardı bilemeyiz...

Milliyet - Rastgele cinayet!

Açıklama geldi. Güya hişt dedi kavgası. Ama ifadesinde 10 kişi demiş. Topu topu 3 kişi varmış olayda ve üzerine gelen sadece 1 kişi.
Ne olursa olsun sebebi, futbol yüzünden kavga etmeye, bir kişiyi yaralamaya, öldürmeye değer mi?

Bence kısasa kısas geri gelmeli. Hırsızlık mı yaptı, hırsızlık yaptığı eli keseceksin. Bu kadar açık ve net.

evet kamerada 10 kişi olmadıkları belli..psikopat, ruh hastası yalan söylüyor.
haa 10 kişi olsalar bile niye direk kalbini bıçaklıyon...
haa sövdü sana diyelim...2-3 tane vur ennn fazlaa yolla.
daha önceden husumetleri de yok..haa husumetleri olsada bıçaklayıp öldürmek mi gerekiyor yani...!!!!
adam öldürmek bu kadar basit mi???
yani hiç bir yönden haklı değil...
CEHENNEMİN DİBİNE KADAR YOLU VAR...İDAM GELECEK...

Ben hep biliyorum ve şunu diyorum kendi kendime Takım magandaları dağdaki eşkiyalarla benim gözümde atnı

SAMSUNG S4 64 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

haklı olduğunu ben zaten savunmuyorum ki sadece başka bi sorunları da vardı belki ama yanlış tabi taraftarlık bu değil ha adam öldürmeyse kavga etmekse bıçağa bende karşıyım adam gibi yumruk vur

Geri