Nazarlara geldik...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adigeemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecmis Olsun Kardesim Allah Beterinden Korusun Kopege Carpmamak İcin Direksiyonu Kirma Ama Bir Daha Bu Sefer Baska Kaza Oluyor Genelde Yapacak Yok Vuracaksin
Aynen yol çok kalabalıktı sağ boş diye sağ şeride geçtim hemen bu seferde ıkıncı ordan cıktı çıkmasıyla vurmam bir oldu
geçmiş olsun kardeşim.. ucuz atlatmışsın cok şükürki.. Bu arada fiberinde bu yönünü seviyorum.. arıyosun hemen oluyor :D
eyvallah abi akşam aradık sabah hazırdı benım karlık
Emre Abi büyük geçmiş olsun sanada yadigara da .

İhsan Başkanın yol değil mi o yol :D
aynen ihsan başkanla benım yol:D

​Büyük geçmiş olsun kardeşim üzüldüm:(hoş ucuz atlatmışsın köpek deyip geçmemek lazım çok büyük hasar açanları gördüm çarpışma anında.Neyse cana birşey gelmemiş sizden buna şükür.
sağolasın abim öyle valla herkes öyle diyo abı betona vur daha ıyı diyolar şükür atlattık bu kadarıyla

başkan geçmiş olsun yav konuyu yeni gördüm allah korumuş..bi de köpekten kaçacam diye başka yere vurmak var allah yüzüne bakmış... buna şükür

bu protokol yolu yaramıyo bize yav bağlumu dolaşıp kösrelikten inecem emre hehe hehe hehe

bu protokol yolu yaramıyo bize yav bağlumu dolaşıp kösrelikten inecem emre hehe hehe hehe
sağol abi allah razı olsun tam ülkerin yol ayrımı varya orda çıktı yaw hiç akla gelmez yer valla kösrelikte kışın rampada kaldım yaklaşmıyom bidaha:D

geçmiş olsun.

Konuyu yadigara birşey oldu diye korkarak açtım..
Çok şükür ucuz atlatılmış. Size birşey olmaması ve yadigarın ufak sıyrıklarla atlatması sevindirici.
Geçmiş olsun.

​Geçmiş olsun kardeşim

Geçmiş olsun...

Geri