Nazarlara geldik...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adigeemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
illah takacam diyosn yani :D kolay gelsin..
aga yenıler çıkmış hem normal beyaz yanıyo hemde amerıkan park gıbı turuncu yanıyo on numara hevesımı almam lazım hemen aldım hazır yarın montaj:)kurtuluşu yok

Geçmiş olsun kardeşim,geçen yazda ben İpsala'da vurmuştum köpeğe,duvara vur daha iyi derler,Allah korumuş seni...

Geçmiş olsun kardeşim,geçen yazda ben İpsala'da vurmuştum köpeğe,duvara vur daha iyi derler,Allah korumuş seni...
aynen usta köpek çok fena oluyomuş hayvan kendını kasıyomu napıyo beton gibi oluyo allahtan demır tampon varda onun hatrını cok bişi olmadı başka araba olsaydı hasar daha farklı olurdu olacağı varmış hayırlısı olsun artık

Geçmiş Olsun Abim, Allah Korumuş Karlık Dediğin Tekrar Yapılır Zaten Gördüğüm Kadarı İle Hemen Yaptırmışsın, Önemli Olan Cana Gelmesin :eyv

Geçmiş Olsun Abim, Allah Korumuş Karlık Dediğin Tekrar Yapılır Zaten Gördüğüm Kadarı İle Hemen Yaptırmışsın, Önemli Olan Cana Gelmesin :eyv
sağol abi allah beterinden korusun olacağı varmış

Geçmiş olsun Emre abi

Sent from my New iPad using Tapatalk

geçmiş olsun.... 4 yanına nazarlık as, olmadı kurban kes... bazı gözler uçak düşürüyo, ıyı kurtarmışın yani... ;)

büyük geçmiş olsun. :(

Gecmis Olsun Kardesim Allah Beterinden Korusun Kopege Carpmamak İcin Direksiyonu Kirma Ama Bir Daha Bu Sefer Baska Kaza Oluyor Genelde Yapacak Yok Vuracaksin

Geri