Nazar Değdirdik :(

Büyük ihtimalle debriyaj baskı balata birbirinden tam ayrılmıyor vides değişikliklerindeki sertlik ve videse geçmeme ondan kaynaklanır. Debriyaj telini otomatik ayarlayan mekanizmada bozulmuş olabilir. Başka türlü bir alternatifi yok taş kaçması imkansız birşey şanzumana taş girecek yeri bulsa aynı yerden yağda atması lazım mantıken. Bir deneyin bir seferde vites geçmiyorsa debriyaja 2 3 defa basın çekin bir daha deneyin o zaman geçerse debriyaj cırcırından kaynaklanıyordur.

Büyük ihtimalle debriyaj baskı balata birbirinden tam ayrılmıyor vides değişikliklerindeki sertlik ve videse geçmeme ondan kaynaklanır. Debriyaj telini otomatik ayarlayan mekanizmada bozulmuş olabilir. Başka türlü bir alternatifi yok taş kaçması imkansız birşey şanzumana taş girecek yeri bulsa aynı yerden yağda atması lazım mantıken. Bir deneyin bir seferde vites geçmiyorsa debriyaja 2 3 defa basın çekin bir daha deneyin o zaman geçerse debriyaj cırcırından kaynaklanıyordur.

Sahi cırcırı unuttum ben evet 1-2 debriyajdan sonra normal geçiyor baskıda sağlam dendi cırcır vites atmasına neden oluyor diye biliyordum aslında geçişede bu anlamda etkisi var ise kurtardık durumu.....

abi geçmiş olsun. bende arabamı başkasına verdiğimde araba bana küsüyor. 1 hafta kendine gelmiyor :) umarım basit bişeydir

Abi durum nedir?
Aramadın Cuma günü.. :)

dünyaya küstüm ama onun haberi yok:) sökmeye kıyamadım 2 gofret kağıdı daha buldum bu arada...................

Gofret kağıtları işe yaradı mı? Bahsettiğim yeri bulabildin mi?

-GEçmiş olsun abi sonuçta r11 :D

Abi geçmiş olsun.Bu debriyaj cırcırı nerde oluyor?Bir kaç gün önce debriyaj telini değiştirdim.Baya eskiydi nolur nolmaz diye yenisini taktım.Ama taktıktan sonra benimde vites geçişlerinde sıkıntı oluyor....Bu aralar debriyaj balatalarını değiştireceğim için pek önemsemiyorum şimdi..

Sahi cırcırı unuttum ben evet 1-2 debriyajdan sonra normal geçiyor baskıda sağlam dendi cırcır vites atmasına neden oluyor diye biliyordum aslında geçişede bu anlamda etkisi var ise kurtardık durumu.....

Büyük ihtimalle ondandır telin gerginliğini ayarlıyor. takozlarıda bir kontrol et debriyajla fren aynı seviyede durması lazım ;)

Geri