geçmiş olsun kardeşim..renö aşkı sınır tanımıyor heryerde buluyor seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun Allah Büyüklerinden korusun (
abi boya gerekiyor kirli olduğundan kalkan boyalar gözükmüyor plastik kısımda boya lazım değil ama metal kısımın köşesine geldiğinden kalkmış boya. teşekkürlerKardeşim Araç istanbulda olsaydın boyasız bunu hallederdik. Satarkende kimse vurulup yapıldığını anlamazdı. Oralarda işinin ehli yağlı çekiç ustası varsa o şekil yaptır. 'FOTOLARDAN' boyasız yapılabilir görünüyor.
aynen öyle oluyo abi :/geçmiş olsun kardeşim. özellikle sıfır araba olunca evlat acısı gibi oturuyor adamın içine böyle şeyler. dikkatsizlik her yerde ama 50 liralık park sensörü olsaydı o kaza olmazdı işte..
merzifona gidip fiyat alıcaz kaça maal olur diye, sonra auto king e gitme şansımız var. havza sanayide arabaya dağıtıp yeniden toplamaya kalkarlar diye korkuyorumBuralarda ki kaportacılar tembel Abi
Çağatay , Merzifon ve Çorum da yağlı çekiç ustası bulabilirsin.
Zaten Çorum bizim bölgede kaportacılık işleri ile ün yapmış bir şehir .
Çorum sanayide etrafından geçen 90 model bordo arabayı sıfır zannedebilirsin o derece güzel işçilikleri var .
aynen teşekkürler abigeçmiş olsun kardeşim..renö aşkı sınır tanımıyor heryerde buluyor seni
bakalım daha tam karar vermedik hafta sonu samsunda olucam eğer ikna edersem annemi sanayiye götüre bilirim aracı. orayı da tavsiye ettiler.gecmis olsun cagatay... autoking de gitsin mini hasar olarak gozukecez onarimin sigortadan expertiz yaptirilarsa... sanayide iyi bir kaportaci boyasiz duzeltebilir...
teşekkür ederim. Allah kimseye göstermesin . ben vuran arkadaşı olay yerinde bizzat kutladım.Geçmiş olsun dostum sinir bozan türden bir durum ama Allah beterinden korusun.. o koca meydanda bunu başaran elemanada başarılarının devamını diliyorum
Nasıl bir zihniyettir önü boşken geri gitmek. Geçmiş olsun kardeşim.
yarın detaylı foto çekerim abi çok teşekkürler . çok küçük zaten fazla bellide olmuyorda benim gözüme hemen batıyo işteBoya kalkması problem değil. Rutuş yapılır çamurluk boyancağına