Nazar Değdi! :(((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chucky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun çağatay, allah beterinden saklasın! sorun olmayacaksa araç ve sizin için nazarlık olarak da kalabilir belki, ben ön tamponun köşesindeki dökülmeyi nazarlık gözüyle takmıyorum artık:D

nazarlık kalsın diye meggnin ön tamponu tamir etirmedim zaten ama fifi de dayanamıyorum böyle görmeye:)

Hasarı gidermek için öneri var mı? servis e hasarın plakaya geçmemesi için götürmüyoruz.

Çok geçmiş olsun. Serviste sisteme girilmeden tamir etmelerini teklif etsen, parayla değilmi belki yardımcı olurlar.

geçmiş olsun vakumla düzelir inş. ama düzelebilecek gibi durmuyo serviste yaptırırsan çamurluğu komple boyarlar ufak bişey büyük görünür dışarda lokal boyatman daha mantıklı benim clio boyasız tek sol arka çamurluğum boyalı ufak bi değme bunun gibi serviste komple boyandı çamurluk...

Kardeşim Araç istanbulda olsaydın boyasız bunu hallederdik. Satarkende kimse vurulup yapıldığını anlamazdı. Oralarda işinin ehli yağlı çekiç ustası varsa o şekil yaptır. 'FOTOLARDAN' boyasız yapılabilir görünüyor.

ah be durduk yere gitmiş Geçmiş olsun nazarlık olsun belki bu olmasaydı daha büyük kaza yapabilirdiniz Allah korusun boşverin

geçmiş olsun kardeşim. özellikle sıfır araba olunca evlat acısı gibi oturuyor adamın içine böyle şeyler. dikkatsizlik her yerde ama 50 liralık park sensörü olsaydı o kaza olmazdı işte..

Kardeşim Araç istanbulda olsaydın boyasız bunu hallederdik. Satarkende kimse vurulup yapıldığını anlamazdı. Oralarda işinin ehli yağlı çekiç ustası varsa o şekil yaptır. 'FOTOLARDAN' boyasız yapılabilir görünüyor.

Buralarda ki kaportacılar tembel Abi :)

Çağatay , Merzifon ve Çorum da yağlı çekiç ustası bulabilirsin.
Zaten Çorum bizim bölgede kaportacılık işleri ile ün yapmış bir şehir .
Çorum sanayide etrafından geçen 90 model bordo arabayı sıfır zannedebilirsin o derece güzel işçilikleri var .

Geri