Navigasyonlu megane 3 e geri görüş kamerasi takilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alimahir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2011 mst orjinal tom tom navigasyon var bugün android geri görüş kameralı multimedya taktırmak istedim malesef bizim araçlara uymuyor hava yastığı ve emniyet kemeri uyarı soketi boşta kalıyor canbus taktık hiçbir şekilde cihaz çalışmadı ancak hava yastığı emniyet kemeri ikazını iptal edip direksiyondan kumandayıda kullanmam diyorsanız birşey diyemem belki olur

merhabalar

konuyu hortlatıcam ama
megane 3 1.5dci privilege araç sahibiyim. Aracı alalı birkaç gün oldu. Araçta navigasyon var ancak ben geri görüş kamerası taktırmak istiyorum. Hani şu ekran üzerinde aracı geleceği kısmın çizgili olduğu şekilde olanlardan (bilmiyorum anlatabildim mi) Müzik dinlerken falan sürekli navigasyon açık kalıyor onu da çözemedim ve ekran sürekli bir haritanın olması sinirimi bozuyor hoşlanmıyorum açıkçası. Bu konuyu çözebilen var mı acaba? Geri görüş kamerası nasıl taktırabilirim. Bir parçadan falan bahsedilmiş ama çözebilen oldu mu? Yalova'da yaşıyorum bu arada. Herkese teşekkürler...geri-gorus-kamera.webp
3.jpg

orjinal tom tom navigasyonlu araçlara hiçbir şekilde müdahale edilemiyor tesisatı komple iptal edip baştan yeni bir tesisat yapmanız lazım o da çok ciddi masraf

Geri